Ρούλα Ρέβη: Ο μονόλογος μιας μάνας στο Instagram και η αποστομωτική απάντηση σε follower

Κι όμως απάντησε σε follower για το πώς είναι η καθημερινότητά της!

Ρούλα Ρέβη: Ο μονόλογος μιας μάνας στο Instagram και η αποστομωτική απάντηση σε follower

Την ρώτησαν απλά αν η ζωή της είναι σαν το Instagram της κι εκείνη μας ξεδίπλωσε μια καθημερινότητα που ναι, όλες μας τη ζούμε το ίδιο έντονα όταν έχουμε παιδιά και δουλειά μαζί με τη διαφορά όμως ότι η Ρούλα Ρέβη και ανήκει στον κόσμο της showbiz και τολμά να «τσαλακώσει» δημόσια την εικόνα της!

Διαβάστε λοιπόν τη απάντησε όταν τη ρώτησαν αν η ζωή της είναι σαν το Instagram της.

«Λοιπόν!!!!! No filter εντελώς, άβαφη ρίζα , χωρίς βλεφαρίδες και πτώμα!! Επειδή με ρωτάτε αν η ζωή μου είναι σαν το ινστα μου (αυτό που χακαριστηκε εννοώ) σας περιγράφω λίγο τους τελευταίους μήνες! Πέθανε ο μπαμπάς μου ξαφνικά τον Ιούλιο, το πιο χοντρό από ΟΛΑ! Μετά από λίγο πήγα διακοπές με την οικογένεια μου και ο άντρας μου έπεσε από μια πέτρινη σκάλα που έσπασε και ράγισε την επιγονατίδα του! Οδηγούσα ασταμάτητα εγω και μόνο εγω , στο νησί είχε συνέχεια 7 μποφόρ! Ενδιάμεσα στράβωσα με κανα δυο καλούς μου φίλους, γύρισα από διακοπές ο θεός να της κάνει, και άρχισα την προσαρμογή των παιδιών στο σχολείο! Ταυτόχρονα μου χακαραν τον λογαριασμό και με απειλεί 3 εβδομάδες ένας τούρκος 18 χρόνων και ζητάει λεφτά εμφανίζεται εξαφανίζεται κλπ, και μου έχει σπάσει τα νεύρα! Κάτι δουλειές που είχα κλείσει για το ινσταγκραμ ακυρώθηκαν ξαφνικα! ( γιατί άραγε ??? Χα χα χααα )και σήμερα ενώ ήμουν σε ένα μίτινγκ για το project runaway στο οποίο θα συμμετέχω με πήρε η μάνα μου να μου πει πως ο μικρός πέταξε κάτω τη μικρή κοπάνησε το κεφάλι της, έφυγα από τη συνάντηση σαν σούμαχερ την πήρα την πήγα στο νοσοκομείο την είδαν 3 γιατροί την επέστρεψα σπιτι, πήρα τον άγγελο τον πήγα κολυμβητήριο, τελείωσε πείναγε αλλά χα είχα προνοήσει και είχα μαζί μου τάπερ , γυρίσαμε πίσω κάναμε μπάνια βάλαμε Κρεμες χτενιστήκαμε και φαντάζομαι το βραδάκι όλο και κάποιος θα αμολήσει τσισακια ( βγάλαμε την πάνα) στο κρεββάτι , όποτε εγω γύρω στις 4 θα αλλαζω σεντόνια κλπ κλπ βρακιά γι ύπνο και αλλά διαφορά?!

Αύριο έχω φωτογράφιση 9 πρέπει να φύγω θα τελειώσω αργά. Θέλει κάποιος να με ξανά ρωτήσει αμα είναι η ζωή μου σαν το ινσταγκραμ?????? Μόλις όμως πήρα ένα βίντεο από την αγαπημένη μου @faithittillyoumakeitgirl και μου θύμισε πως είμαι φως και είμαι υπέροχη και ηρέμησα και σας γράφω αυτά!!!! Σίγουρα κάτι ξεχνάω ..... αααα ναι ! Έχω κάτι προβλήματα με τη Δεδηε με μια παλιά ιδιοκτήτρια , και τρέχω και εκεί τι άλλο τι άλλο τι άλλο μωρε ..... ΕΙΜΑΙ ΦΩΣ Ε ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ????!.»

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved