Κέρδισε μία Lice Rep Lotion από τη FREZYDERM

Τα σχολεία ξεκινούν και τα μικρά σου αισθάνονται ενθουσιασμένα!

Κέρδισε μία Lice Rep Lotion από τη FREZYDERM

Πόσο έτοιμη είσαι, όμως, για τη νέα σεζόν; Μπορεί να πήρες τα απαραίτητα σχολικά είδη και να εφοδίασες το παιδάκι σου με όλα όσα θα χρειαστεί. Μήπως, όμως, ξεχνάς κάτι;

Από τη λίστα σου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει μία ειδική λοσιόν. Γιατί μπορεί η επιστροφή στα θρανία να σημαίνει νέες εμπειρίες, γνώσεις και καινούργιες παρέες, όμως στα σχολεία υπάρχουν και κάποιοι ανεπιθύμητοι «επισκέπτες». Τι κάνουμε λοιπόν με τις ψείρες; Για να προλάβεις το πρόβλημα και να μην ταλαιπωρηθεί το μικρό σου, σου κάνουμε το πιο χρήσιμο δώρο!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας που θα διαρκέσει από τις 13 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου και κέρδισε τη Lice Rep Lotion της FREZYDERM, για παιδικά κεφαλάκια χωρίς έγνοιες. Απλώς συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπορεί να είσαι ανάμεσα στις πέντε τυχερές!

Έτσι, θα μπορείς να προστατεύσεις αποτελεσματικά τα παιδάκια σου εύκολα, χάρη στη μαλακτική λοσιόν για ψείρες που απωθεί τις ψείρες με φυσικό τρόπο και προλαμβάνει μετάδοση και επαναμόλυνση, ενώ παράλληλα περιποιείται τα μαλλιά. Το καλύτερο; Δεν περιέχει χημικά συστατικά.

Σου ευχόμαστε καλή τύχη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved