Ατελείωτο παιχνίδι με LEGO® τουβλάκια λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι στο Golden Hall

Από 7 εως 22 Σεπτεμβρίου.

Αυτό το Σεπτέμβρη, λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία, το Golden Hall γεμίζει με πολύχρωμα μικρά και μεγάλα τουβλάκια. Τα αγαπημένα σε όλους LEGO® τουβλάκια επιφυλάσσουν υπέροχες εκπλήξεις στους πιστούς τους φίλους από 7 εως 22 Σεπτεμβρίου.

Οι κατασκευές, τα χαμόγελα και το παιχνίδι ξεκινούν από το ισόγειο. Την πρώτη εντυπωσιακή έκπληξη θα συναντήσετε στο stage “Χτίζω την Τάξη μου με LEGO® τουβλάκια”. Εκεί τα παιδιά μπορούν όντως να χτίσουν την τάξη τους με πολύχρωμα τουβλάκια και να κάνουν πρωτότυπες κατασκευές στα θρανία τους.

Όσοι αγαπούν τα LEGO® City και έχουν ζωηρή φαντασία, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν το stage “LEGO® City Χτίζω την πόλη του Μέλλοντος”, όπου τους δίνεται η δυνατότητα να χτίσουν τη φανταστική τους πόλη, να φωτογραφηθούν μέσα σε αυτή και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο Σπίτι της LEGO® και στη LEGOLAND στο Μπίλουντ της Δανίας.

Από το παιχνίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι 5 αγαπημένες μας “LEGO® Friends”! Η Άντρεα, η Έμμα, η Μία, η Ολίβια και η Στέφανι σας περιμένουν να γίνετε μέρος της φανταστικής παρέας τους και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.

Τα μικρότερα παιδιά 1.5 – 5 ετών απολαμβάνουν ατελείωτο παιχνίδι με μεγαλύτερα τουβλάκια LEGO® DUPLO® σε 2 χώρους, τα LEGO® DUPLO® τραπέζια αλλά και την LEGO® DUPLO® Πισίνα για παιδιά στον 1ο όροφο.

Τα σχολεία μπορεί να ξεκινούν αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται με πρωταγωνιστές τη φαντασία και τα LEGO® τουβλάκια μόνο στο Golden Hall!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved