Πρόσθεσε την ημερομηνία γέννησής σου! Μήπως βγήκε ο αριθμός 8; Μάθε τι σημαίνει!

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 8 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, ο δρόμος σας είναι να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τη δύναμη και την εξουσία σας.

Πρόσθεσε την ημερομηνία γέννησής σου! Μήπως βγήκε ο αριθμός 8; Μάθε τι σημαίνει!

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 8 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, ο δρόμος σας είναι να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τη δύναμη και την εξουσία σας.

Είστε γεννημένοι για να κατευθύνετε, να επιβλέπετε και να ηγείσθε. Κρίνετε τα πάντα, σχεδιάζετε διαρκώς και αναζητάτε την έντονη δράση. Σας έλκει κάθε δραστηριότητα από την οποία μπορείτε να βγάλετε χρήματα, αλλά και να διακριθείτε.

Στοχεύετε ψηλά και κάνετε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε. Η ζωή σας εν τούτοις είναι απρόβλεπτη. Εμπόδια, καθυστερήσεις και αποτυχίες που φαίνεται ότι δεν έχουν καμία αιτία σας ταλαιπωρούν. Μέσα από θλιβερές εμπειρίες όμως αποκτάτε σοφία και μέσα από τις δυσκολίες λάμπετε. Λόγω των αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή σας αναγκάζεστε να προσαρμόζεστε συνεχώς σε καινούργιες συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved