Μαριάννα Τουμασάτου: «Όλοι οι γονείς συγκινούνται όταν βλέπουν το παιδί τους, να μεγαλώνει»

Για τη σχέση της με την κόρη της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως πάντα δακρύζει όταν επαινούν την Χρυσηίδα. 

Μαριάννα Τουμασάτου: «Όλοι οι γονείς συγκινούνται όταν βλέπουν το παιδί τους, να μεγαλώνει»

Πότε ήταν η τελευταία φορά που η κόρη σου, η Χρυσηίδα, έκανε κάτι και σε συγκίνησε τόσο πολύ που δεν μπόρεσες να συγκρατήσεις τα δάκρυά σου;

«Τι εννοείς; Συνέχεια δακρύζω. Είμαι το σούργελο του σχολείου (γελάει)! Αφού οι δασκάλες με έχουν μάθει πια και όταν μας καλούν για να μας ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών, φωνάζουν η μία στην άλλη: "Έρχεται η μαμά της Χρυσηίδας. Φέρτε χαρτομάντιλα γιατί θα κλαίει". Μόλις μου πουν κάτι καλό για την κόρη μου, θα ανοίξουν οι βρύσες. Και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη. Όλοι οι γονείς συγκινούνται όταν βλέπουν το παιδί τους, που ήταν ένα τόσο μικρό πλασματάκι, να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Διότι εκεί που ήταν ένα αβοήθητο μωράκι που έκλαιγε για να σου δείξει τι θέλει, αρθρώνει λόγο και σκέψη, φοράει τα αθλητικά του και έχει εξαιρετικές επιδόσεις», είπε η ίδια σε συνέντευξη της στη Νέα Σελίδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved