Η γλυκιά ανάρτηση της μαμάς Beckham από τις οικογενειακές διακοπές στο Μπαλί: «Αγαπώ τα μωρά μου»

O θρυλικός διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου, David Beckham και η ταλαντούχα σύζυγος του και σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham είναι παντρεμένοι από το 1999.

Η γλυκιά ανάρτηση της μαμάς Beckham από τις οικογενειακές διακοπές στο Μπαλί: «Αγαπώ τα μωρά μου»

Από τότε έχουν ήδη κάνει 4 παιδάκια, τρεις γιους και μία κόρη. Τον Brooklyn (19 ετών), τον Romeo (15 ετών), τον Cruz (13 ετών) και την μικρή Harprer (7 ετών).
Οι Beckham λοιπόν αυτή τη φορά βρέθηκαν στο Μπαλί, όπου απολαμβάνουν τις τρίτες οικογενειακές διακοπές τους για αυτό το καλοκαίρι.

Το ζεύγος Beckam ταξίδεψε μέχρι την Ινδονησία για να απολαύσει τον πλούσιο ήλιο, την ωραία θάλασσα, αλλά και να περάσει όσο πιο ποιοτικό χρόνο μπορεί με τα παιδιά του.

Άλλωστε πλέον ο μεγαλύτερος τους γιος Brooklyn έχει ήδη ενηλικιωθεί και είναι άγνωστο μέχρι πότε θα συνεχίσει να κάνει οικογενειακές διακοπές με τους γονείς του, οπότε η οικογένεια προσπαθεί να απορροφήσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί ενωμένη.

Η Victoria Beckham, μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία από το ταξίδι τους, όπου ο μεγαλύτερος γιος Brooklyn, κρατά στους ώμους του τον μικρότερο αδερφό του Cruz και ο μπαμπάς David έχει γιο και κόρη στους ώμους του, τον έναν πάνω στον άλλο.

Τι όμορφες οικογενειακές στιγμές!

"Αγαπώ τα μωρά μου! Φιλιά από όλους μας", έγραψε η Victoria στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/BmhuilSFSVM/?utm_source=ig_embed
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved