Ένα πάρτι στη δική σας… ζούγκλα

Ψάχνετε για ένα δημιουργικό πάρτι για τα γενέθλια του παιδιού σας; Εάν του αρέσουν τα ζώα τότε μπορείτε να οργανώσετε ένα πάρτι με θέμα τα άγρια ζώα. Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας από 3 έως δέκα ετών και μπορούν είτε να κάνουν... ένα σαφάρι ή απλά να ντυθούν άγρια ζώα.

Ένα πάρτι στη δική σας… ζούγκλα

Πώς να το σχεδιάσετε:

Χρειάζεται σχεδιασμό έξι με οκτώ εβδομάδες πριν την ημέρα που θα το κάνετε. Θα έχετε έτσι αρκετό χρόνο για να συγκεντρώσετε όλα όσα θα χρειαστείτε, από διακοσμητικά μέχρι και δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους. Επίσης θα τους δώσετε χρόνο να απαντήσουν εάν θα μπορέσουν να έρθουν ή όχι.

Ξεκινώντας λοιπόν από τις κάρτες που θα στείλετε, θα πρέπει να έχουν κάποιο σχέδιο σχετικό με το θέμα του πάρτι. Είτε animal print είτε άλλα σχέδια με ζωάκια. Να θυμάστε ότι τις κάρτες δεν πρέπει να τις στείλετε πάνω από τέσσερις εβδομάδες γιατί μπορεί το πάρτι να ξεχαστεί αν έχει περάσει καιρός.

Βρείτε διακοσμητικά που έχουν σχέση με το πάρτι, τραπεζομάντηλα, ποτηράκια και χαρτοπετσέτες.

Πάρτε τα σχετικά σακουλάκια στα οποία θα βάλετε τα δωράκια των παιδιών, φροντίζοντας να έχουν σχέδια με ζωάκια. Μπορείτε ακόμη και τα δώρα που θα πάρετε να είναι σχετικά με το πάρτι, μικρά πλαστικά ζωάκια, καραμέλες, αυτοκόλλητα με ζωάκια ή ψεύτικα τατουάζ.

Φτιάξτε κοστούμια για τους μικρούς καλεσμένους σας. Από καπέλα μέχρι και ζακετάκια μπορείτε να φτιάξετε διάφορα κοστούμια για τα παιδιά έτσι ώστε να έχει ακόμη περισσότερο χρώμα το πάρτι. Κορδέλες για το κεφάλι που να έχουν κάποιο σχέδιο το οποίο θα θυμίζει κάποιο ζώο. Αυτές μπορείτε να τις φτιάξετε από χαρτόνι, είναι ότι πιο εύκολο.

Για σνακ σερβίρετε κράκερ σε σχήμα ζώων, ή να φτιάξετε μπισκότα με σχήματα από ζώα, όπως για παράδειγμα ελέφαντες ή τίγρεις.

Φροντίστε και η τούρτα σας να είναι σε κάποιο ανάλογο σχέδιο για να μην χαθεί όλο το θέμα του πάρτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved