Φωτιά - Συγκλονιστική έκκληση από πατέρα: «Δεν μπορώ να βρω τα δίδυμα παιδιά μου που είναι ζωντανά»

Φωτιά τώρα: Συγκλονίζει και παράλληλα σοκάρει η προσωπική ιστορία του πατέρα των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν μετά την εκδήλωση της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική.

Φωτιά - Συγκλονιστική έκκληση από πατέρα: «Δεν μπορώ να βρω τα δίδυμα παιδιά μου που είναι ζωντανά»

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (25/7) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ όταν, ένας πατέρας είδε τα αγνοούμενα παιδιά του (Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου) σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ να αποβιβάζονται με το πρώτο αλιευτικό που έφτασε στη Ραφήνα, ωστόσο μετά από τόσες ώρες δεν μπορεί να τα εντοπίσει.

Αρχικά οι γονείς των δύο κοριτσιών απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, δίχως αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο τέλος έφτασαν ακόμα και στο νεκροτομείο στου Γουδή όπου έδωσαν δείγμα γενετικού υλικού.

Όμως λίγο αργότερα οι γονείς είδαν, όπως υποστηρίζουν, τα παιδιά να είναι ζωντανά σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού από το λιμάνι της Ραφήνας, όπου μεταφέρονταν τα ξημερώματα της Τρίτης (24/7) με ιδιωτικά πλοία και πλωτά του Λιμενικού διασωθέντες που είχαν καταφύγει σε παραλίες στο Μάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved