Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν τα νέα βιολογικά βρεφικά γεύματα της Nestlé

Μήπως είστε ένας από τους πέντε τυχερούς που κερδίζουν ισορροπημένα γεύματα για το μωράκι τους;

Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν τα νέα βιολογικά βρεφικά γεύματα της Nestlé

Το Καλοκαίρι είναι εδώ και στις διακοπές έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τα παιδάκια μας. Οι θερινοί μήνες είναι ιδανική περίοδος για να απολαύσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τα μωράκια μας, χωρίς περιορισμούς. Για αυτό και αναζητάμε νέες περιπέτειες και συναρπαστικές δραστηριότητες για να τα απασχολήσουμε δημιουργικά και να τα ενθουσιάσουμε.

nestle2

Είναι φυσικό, να θέλουμε να εξάψουμε τη φαντασία τους, να ανακαλύψουμε τον κόσμο με τα δικά τους μάτια και να παίξουμε δίπλα τους σαν μικρά παιδιά. Όλες οι μανούλες θέλουμε να τους προσφέρουμε το καλύτερο, να τα φροντίσουμε και να εκφράσουμε μέσα από μικρές αλλά και μεγαλύτερες πράξεις την αγάπη μας. Και φυσικά ο πολύτιμος και ποιοτικός χρόνος που περνάμε μαζί είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Γιατί, δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό, από τη φροντίδα που μια μητέρα προσφέρει στο παιδί της. Πώς λοιπόν μπορούμε να περιποιηθούμε λίγο περισσότερο τα αγγελούδια μας τους θερινούς μήνες;

Αφιέρωσε στο μωράκι σου όλη σου την προσοχή και ενέταξε στο πρόγραμμα δραστηριότητες που θα το συναρπάσουν. Οργάνωσε εκδρομές στη φύση, κοντινές αποδράσεις στην εξοχή και εξορμήσεις στη θάλασσα. Βγείτε από το σπίτι λίγο πιο συχνά και ζήστε μαζί νέες εμπειρίες. Μπορεί να διανύει τους πρώτους μήνες της ζωής του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένετε κλεισμένοι στο σπίτι… Προσέφερε λοιπόν όσα περισσότερα ερεθίσματα μπορείς στα αγγελούδια σου!

Τα νέα βιολογικά βρεφικά γεύματα για μαμάδες που δεν συμβιβάζονται!

Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου, να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς λίγο περισσότερο τον χρόνο με το μικρό σου. Σταμάτα να αγχώνεσαι για τις δουλειές του σπιτιού και το μαγείρεμα. Φυσικά, η διατροφή -ιδιαίτερα τις 1.000 πρώτες ημέρες της ζωής του- είναι καθοριστική για τη μελλοντική ανάπτυξη των παιδιών, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την παραμελείς. Παρόλα αυτά, υπάρχουν «έξυπνες» και εύκολες λύσεις που θα σου επιτρέψουν να εξοικονομήσεις χρόνο για τους αγαπημένους σου.

Τα έτοιμα βρεφικά γεύματα της Nestlé θα σου λύσουν τα χέρια. Εμείς ανακαλύψαμε τη νέα βρεφική βιολογική σειρά Nestlé Naturnes Bio και την ξεχωρίσαμε αμέσως, γιατί περιέχει 100% βιολογικά συστατικά χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού και χωρίς συντηρητικά, όπως άλλωστε ορίζει και η νομοθεσία!

nestle

Πρόκειται για μία σειρά βιολογικών βρεφικών γευμάτων σε βαζάκια και βιολογικών βρεφικών δημητριακών. Την εμπιστευόμαστε γιατί είναι φτιαγμένη από 100% βιολογικά φρούτα, 100% βιολογικά λαχανικά και 100% βιολογικά δημητριακά και με υπέροχη γεύση που αγαπούν τα παιδιά. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε το καλύτερο στα μικρά μας, χωρίς συμβιβασμούς, ανά πάσα στιγμή.

Είμαστε 100% σίγουρες για την ποιότητά τους γιατί η κορυφαία εταιρεία διατροφής εφαρμόζει τα αυστηρότερα πρότυπα παραγωγής και πραγματοποιεί περισσότερους από 100 ελέγχους ποιότητας από τη στιγμή που συλλέγονται οι πρώτες ύλες μέχρι να δώσουμε το γευματάκι στα παιδιά μας. Έτσι, δεν χρειάζεται να έχεις δεύτερες σκέψεις.

Σκέψου λοιπόν πρακτικά, χωρίς όμως να κάνεις «εκπτώσεις» στην ποιότητα. Δοκίμασε να πειραματιστείς συνδυάζοντας τη βιολογική βρεφική σειρά Naturnes Bio με πρώτες ύλες που έχεις ετοιμάσει και βάλτη στο σακίδιο σου σε κάθε σου εξόρμηση στην πόλη ή την εξοχή!

nestle2

Πέντε τυχεροί έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα σειρά Βιολογικών βρεφικών γευμάτων και δημητριακών NaturNes Bio από τη Nestlé και να κάνουν λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά τους.

Οι τυχεροί είναι:

Γεωργία Αντωνοπούλου
Ελενη Κρητικου
Δήμητρα Κλεμπετσάνη
Νικολέτα Μύτη
Λαυρεντια Ζωγραφιδου

Συγχαρητήρια!

Το κάθε σετ περιλαμβάνει:

• Μήλο – Ροδάκινο – Βερίκοκο
• Αχλάδι – Μπανάνα
• Αρακάς – Μπρόκολο – Κολοκυθάκι
• Ζυμαρικά με σάλτσα κρέατος
• Ζυμαρικά (κους κους) με κοτόπουλο

Το σετ θα περιλαμβάνει επίσης και τα παρακάτω 3 προϊόντα από τη σειρά των βιολογικών βρεφικών δημητριακών:

• Σιτάρι και Βρώμη
• Σιτάρι & Βρώμη και γεύση βανίλιας
• Σιτάρι & Βρώμη και μπανάνα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved