Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και η ΒΙΑΝ Α.Ε στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS στηρίζουν εμπράκτως οι εταιρείες του Ομίλου Γιαννακόπουλου, ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και ΒΙΑΝ Α.Ε, με συνεχείς δράσεις και προγράμματα εθελοντισμού, θέλοντας να προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά σε παιδιά που τόσο το έχουν ανάγκη.

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και η ΒΙΑΝ Α.Ε στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

Το προσωπικό και η διοίκηση του Ομίλου έχουν αναπτύξει προγράμματα εθελοντισμού, προσφέροντας μεταξύ άλλων ποσότητες τροφίμων, απορρυπαντικών και χρήσιμων ειδών για την καθημερινότητα στα Χωριά στη Βάρη και στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχουν προσφέρει βιβλία και γραφική ύλη, αλλά και εθελοντική εργασία στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, συμμετέχοντας σε γιορτή για μικρούς και μεγάλους και χαρίζοντας πολλά δώρα στα παιδιά του Χωριού.

Photo2

Πρόσφατα, ο Όμιλος Γιαννακόπουλου ανταποκρίθηκε στο αίτημα των Παιδικών Χωριών SOS για είδη παιδικής φροντίδας. Η ΒΙΑΝ Α.Ε κάλυψε για ένα εξάμηνο με δωρεά προϊόντων τις ανάγκες των βρεφών και νηπίων έως 5 ετών που έχουν υποστεί κακοποίηση ή παραμέληση και φιλοξενούνται στον Ξενώνα Βρεφών SOS στο Μαρούσι και στο Αναρρωτήριο Πεντέλης.

Ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS δήλωσε: «Για εμάς στα Παιδικά Χωριά SOS δράσεις σαν κι αυτές των εταιρειών του Ομίλου Γιαννακόπουλου που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες των παιδιών μας και ταυτόχρονα φέρνουν τους εργαζομένους τους πιο κοντά στο έργο μας είναι πολύ σημαντικές. Ένα θερμό ευχαριστώ τόσο στη Διοίκηση των εταιρειών όσο και στους εργαζομένους, που κάθε φορά ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στο κάλεσμά μας.»

Η ΒΙΑΝΕΞ και η ΒΙΑΝ θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS.

LOGO VIANEX
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved