Είσαι πάνω από 30; Τότε πρέπει να το διαβάσεις!

Τα 35 φίλες μου… Τα 35 είναι ύπουλο πράγμα.

Δέσποινα Καμπούρη
Είσαι πάνω από 30; Τότε πρέπει να το διαβάσεις!

Εκεί μετά τα 30 αρχίζουν τα δύσκολα.

Μετά τα 30, παύεις να τρως όσα έτρωγες πιο πριν γιατί πλέον το junk food –που όλοι αγαπήσαμε- τα πατατάκια, οι σφολιάτες, οι σοκολάτες, οι τηγανιτές πατάτες και τα αναψυκτικά –γιατί όλα τα ωραία να παχαίνουν;- αρχίζουν να φαίνονται και να… «κάθονται» στο σώμα μας καθώς ο οργανισμός μας δεν μεταβολίζει τόσο θαυματουργά όσο όταν ήμασταν πιο νέες. Sorry που στο χαλάω αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Μετά τα 30, αρχίζουν τα άγχη για την προσωπική σου ζωή και η γκρίνια της μαμάς, της θείας και της γιαγιάς. «Βρες παιδάκι μου έναν άντρα να παντρευτείς, να κάνεις παιδιά! Έτσι όπως πας θα μείνεις στο ράφι!». Εσύ δεν το παραδέχεσαι γιατί είσαι και πολύ ανεξάρτητη λέμε, αλλά υποσυνείδητα την ακούς για τα καλά και χωρίς να το καταλαβαίνεις αρχίζεις να σκανάρεις τους άνδρες γύρω σου. Αυτός είναι κοντός. Αυτός είναι χοντρός. Αυτός δεν έχει χιούμορ. Αυτός δεν έχει σταθερή δουλειά…

Μετά τα 30, κάποιες φίλες σου που βρήκαν νωρίς νωρίς το τυχερό τους, πλέον δεν ασχολούνται με εσένα και τα γκομενικά σου, αλλά με το σπίτι τους και την οικογένειά τους. Αρχίζεις να ψάχνεις νέες φίλε που να είναι στην ίδια φάση με εσένα για να μπορείς να βγαίνεις, να πίνεις και να έχεις κοινά θέματα συζήτησης. Κι αυτό σε αγχώνει.

Μετά τα 30, μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στη δουλειά σου γιατί πλέον δεν είσαι εκπαιδευόμενη ούτε junior. Έχεις κάνει όνειρα για καριέρα και ξέρεις ότι τώρα είναι η ευκαιρία σου. Τώρα είσαι στην πιο δημιουργική σου φάση. Αρχίζουν πισώπλατα μαχαιρώματα, παιχνίδια στρατηγικής και γυρνάς στο σπίτι σου ράκος. Είναι κι αυτή η δίαιτα που κάνεις τελευταία που σε έχει αποκάμει.

Και μετά τα 30 αγαπημένη μου, κοιτάζεσαι μια μέρα στον καθρέφτη και βλέπεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις πανικό… Ναι. Τα πρώτα σου λευκά. Μεγάλο πακέτο. Μόλις κατάλαβες ότι δεν είσαι πλέον κοριτσάκι. Κι αν ήσουν υπέρ του φυσικού, λυπάμαι βαθιά που στο λέω αλλά το φυσικό γιοκ. Εκτός κι αν αποφάσισες να το παίξεις Yolo και ακομπλεξάριστη…

Κι αν είναι γραμμένο και στο DNA σου να έχεις πολλά λευκά, τότε φίλη μου την πάτησες! Ή μήπως όχι;

Άκου τι έμαθα! Η L’Oréal Paris έκανε ένα φοβερό δώρο σε όλες τις γυναίκες του κόσμου! Κι αυτό λέγεται Magic Retouch! Όταν δεν προλαβαίνεις να βάψεις τα μαλλιά σου στο σπίτι ή στο κομμωτήριο με το Magic Retouch εξαφανίζεις τις λευκές ρίζες σε 3 δευτερόλεπτα δημιουργώντας ένα τελείως φυσικό αποτέλεσμα!
Και όχι! Μη φοβάσαι ότι θα ξεβάψεις. Την ίδια αγωνία είχα κι εγώ στην πρώτη χρήση. Σε πληροφορώ πήγα σε γάμο με ντάλα ήλιο και βγήκα ασπροπρόσωπη.
Λοιπόν, η εφαρμογή μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και απλά!

Βήμα 1: Ανακινείς καλά το μπουκάλι πριν τη χρήση. Για καλύτερη εφαρμογή κάλυψε τους ώμους σου με μία πετσέτα.

LOREAL 3

Βήμα 2: Δημιούργησε χωρίστρες και ξεκίνα να ψεκάζεις ελαφρά ανάμεσα σε αυτές από απόσταση 15cm.

LOREAL 2

Βήμα 3: Άφησε το προϊόν να στεγνώσει για 1 λεπτό! Και είσαι έτοιμη!

LOREAL 1

Άντε! Τι περιμένεις! Πες στις φίλες σου ότι το έμαθες από εμένα! You will thank me later!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved