Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δίπλα στους «Φίλους του Παιδιού» με τον «Αρλεκίνο»

«Είναι Κυριακή της Αποκριάς και όλοι γλεντάνε εκτός από ένα μικρό αγόρι, τον Αρλεκίνο, που είναι φτωχός και δεν έχει στολή για να μασκαρευτεί...

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δίπλα στους «Φίλους του Παιδιού» με τον «Αρλεκίνο»

Ευτυχώς, όμως, μερικές φορές στη ζωή κερδίζει η φαντασία!»... Εμπνευσμένη από τον «Αρλεκίνο», το πασίγνωστο διήγημα της Ζωρζ Σαρρή, το οποίο, εν μέσω οικονομικής κρίσης, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, η αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώνει ο Τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 12:00, έχει ως στόχο να σκορπίσει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα παιδιά του παιδικού σταθμού, που λειτουργεί το φιλανθρωπικό σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
Με «όπλα» την άρτια θεωρητική και πρακτική τους κατάρτιση και «σύμμαχο» την αγάπη για τα παιδιά, οι ταλαντούχοι σπουδαστές του Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας θα παρουσιάσουν μια μοναδική θεατρική παράσταση, με θέμα «Ο Αρλεκίνος» -από το ομώνυμο διήγημα της Ζωρζ Σαρρή»- στον παιδικό σταθμό «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» (Καλυψούς 8, Μεταξουργείο).
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποδεικνύουν, έμπρακτα, πως είναι δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, προβαίνοντας σε μία ακόμα σημαντική δράση κοινωνικής ευαισθησίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved