Μοντέλο κάνει πασαρέλα θηλάζοντας το μωρό της και αποθεώνεται (pics + video)

Ναι στο δημόσιο θηλασμό, δήλωσε με τον δικό του τρόπο το όμορφο μοντέλο. 

Μοντέλο κάνει πασαρέλα θηλάζοντας το μωρό της και αποθεώνεται (pics + video)

H νεαρή μαμά τόλμησε, φορώντας μαγιό, να κάνει πασαρέλα θηλάζοντας παράλληλα την πέντε μηνών κόρη της, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το δημόσιο θηλασμό!

Ηταν μία από τις 16 φιναλίστ σε έναν διαγωνισμό με μαγιό. Στο show λοιπόν του Sports Illustrated που έγινε στο Μαϊάμι, εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ολόσωμο μαγιό που άφηνε ακάλυπτο τον ένα ώμο της, και έχοντας στην αγκαλιά την κόρη της. Η μικρούλα φορούσε πάνα και ένα ζευγάρι ακουστικά στα αυτάκια της για να προστατεύεται από τη δυνατή μουσική. Έδειχνε απόλυτα ήρεμη και θήλαζε χωρίς να ενοχλείται.


https://www.instagram.com/p/BlRqGryH_Mi/

Το Sports Illustrated αποθέωσε την εμφάνιση της Mara Martin και ανέβασε το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του με το σχόλιο «Girl Power» ενώ πολλοί χρήστες σχολίασαν θετικά αυτή της την κίνηση.

Η ίδια πάντως, όπως τουλάχιστον έγραψε στο Instagram, δεν φανταζόταν τον αντίκτυπο αυτής της κίνησης. «Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο εκπληκτικά αισθάνομαι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίναμε πρωτοσέλιδο εγώ με την κόρη μου για κάτι που κάνουμε κάθε μέρα. Είμαι ευγνώμων που κατάφερα να μοιραστώ μαζί σας το μήνυμά μου για το δημόσιο θηλασμό αλλά και να δείξω σε όλους ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τα πάντα».

Πηγή: www.popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved