Είσαι πολυάσχολη μαμά; Αυτή είναι η λύση για να είσαι φρέσκια όπου και αν βρίσκεσαι

Το Καλοκαίρι αποτελεί σίγουρα μια όμορφη και ταυτόχρονα δύσκολη περίοδο για μια πολυάσχολη μανούλα!

Είσαι πολυάσχολη μαμά; Αυτή είναι η λύση για να είσαι φρέσκια όπου και αν βρίσκεσαι

Τα σχολεία είναι κλειστά και τα παιδιά βρίσκονται… στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκεις κάθε μέρα τρόπους να τα κρατάς χαρούμενα και την ίδια ώρα, να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις.

Αν είσαι και εσύ μια busy μαμά, σίγουρα μας καταλαβαίνεις! Όπως, επίσης, μπορείς να νιώσεις τη δυσφορία που αισθανόμαστε κάθε Καλοκαίρι όταν τρέχουμε από δουλειά σε δουλειά, από ραντεβού σε ραντεβού και από… κάθε πάρκο σε κάθε παιδικό πάρτι.

Μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που αφήνεις το σπίτι, αισθάνεσαι το δέρμα σου να «κολλάει», τα μαλλιά σου να γεμίσουν ιδρώτα και να φριζάρουν και τα χέρια σου (και ειδικότερα των μικρών σου) να γεμίζουν με κάθε είδους μικρόβια. Χρειάζεσαι, λοιπόν, κάτι που θα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις φρέσκια όπου και αν βρίσκεσαι -και φυσικά να χωράει άνετα στην τσάντα ή το backpack σου.

Η λύση είναι μία (και πρέπει να μπει στην τσάντα σου)!

ZEW 2

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα μπορούσες να προμηθευτείς, όμως, η λύση είναι πιο απλή από ότι φανταζόσουν και πηγαίνει «πακέτο» με τις καθημερινές σου δραστηριότητες: Ο λόγος για τα… υγρά μαντηλάκια! Θα τα χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις τα χέρια, το πρόσωπο, τον λαιμό και τους ώμους σου και θα σου χαρίσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, όπου κι αν βρίσκεσαι. Δες τα νέα υγρά μαντηλάκια Zewa fresh to go.

Γιατί να τα εμπιστευτείς

ZEW 1

Κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού αποδεικνύονται οι καλύτεροι «σύμμαχοί» μας. Εμείς τα επιλέξαμε διότι, μεταξύ άλλων, έχουν δροσερό άρωμα, είναι ανθεκτικά, απαλά και δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν οινόπνευμα και χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους, δεν θα νιώθεις πια το δέρμα σου να «κολλάει».

Είτε επιλέξεις τη συσκευασία Zewa fresh to go Classic είτε τα αντιβακτηριδιακά Zewa fresh to go Protect, να είσαι σίγουρη πως θα τα χρησιμοποιείς κάθε μέρα για να φρεσκαριστείς και φυσικά, για να καθαρίσεις και τα χεράκια των μικρών σου που λατρεύουν να παίζουν έξω, αφού είναι κατάλληλα ειδικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved