Θερινές εκπτώσεις: Πώς να πάρεις φέτος όλα όσα χρειάζεται η οικογένεια στη μισή τιμή!

Η περίοδος των θερινών εκπτώσεων αποτελεί αναμφίβολα μια υπέροχη ευκαιρία για κάθε οικογένεια που θέλει να αποκτήσει όλα όσα χρειάζεται, δίχως να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη

Θερινές εκπτώσεις: Πώς να πάρεις φέτος όλα όσα χρειάζεται η οικογένεια στη μισή τιμή!

Το ζητούμενο είναι να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αγορές με βάση τις ανάγκες και τα θέλω του κάθε μέλους και μάλιστα, να γίνουν στη μισή τιμή. Μπορείς, όμως, να βρεις από τώρα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζεται η οικογένειά σου με έκπτωση που «αγγίζει» το 50%; Ναι, φαντάζει δύσκολο αλλά είναι εφικτό και τα παρακάτω τρία tips σίγουρα θα σε βοηθήσουν να κάνεις σε αυτές τις θερινές εκπτώσεις τις πιο «έξυπνες» αγορές.

Εστίασε στο online shopping

Ό,τι και αν χρειάζεται να πάρεις φέτος για την οικογένειά σου, φρόντισε να στραφείς σε μεγάλο βαθμό στο Διαδίκτυο. Θα ανακαλύψεις πιο εύκολα όσα θέλεις και με λίγα «κλικ» θα δεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές και φυσικά, θα συγκρίνεις πιο γρήγορα τις τιμές! Αφού ετοιμάσεις, λοιπόν, τη λίστα σου και καταγράψεις τις ανάγκες σου, άρχισε το «σερφάρισμα» και μην παραλείψεις να εγγράφεις στο newsletter του καταστήματος ή της εταιρείας που σε ενδιαφέρει για να λαμβάνεις στο e-mail σου όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων. Παρακολουθώντας τις εκπτωτικές… εξελίξεις, θα μπορέσεις να αγοράσεις online όσα θέλεις, μόλις «πέσουν» στη μισή τιμή!

Πάρε κάτι βασικό που θα καλύπτει την οικογένεια anytime

Ναι, οι εκπτώσεις αποτελούν μια αφορμή για να πάρεις στα μικρά σου ρουχαλάκια και παπουτσάκια για την επόμενη σχολική τάξη. Την ίδια ώρα, όμως, συνιστούν την πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις κάτι που θα καλύψει και θα ικανοποιήσει ολόκληρη την οικογένεια. Άρχισε, λοιπόν, να ελέγχεις τις ευρύτερες ανάγκες της οικογένειας και ψάξε για τις καλύτερες εκπτώσεις και καλοκαιρινές προσφορές. Για παράδειγμα, εμείς βρήκαμε -και πήραμε- ασφάλεια αυτοκινήτου στη μισή τιμή . Ναι, με έκπτωση έως και 50% μπορείς να αποκτήσεις μέχρι τις και 31 Ιουλίου τη δική σου ασφάλεια αυτοκινήτου. Επίλεξε το πρόγραμμά που θέλεις (προτιμάς το Basic, το Economic ή Value) και σε ένα λεπτό θα έχεις το συμβόλαιό σου στο e-mail σου. Είναι μια πραγματικά καλή κίνηση που θα ωφελήσει ολόκληρη την οικογένεια!

anytime 2

Μην μείνεις μόνο στα ρούχα των διακοπών

Τέλος, φρόντισε να κάνεις τις αγορές των ρούχων των μικρών σου με γνώμονα το άμεσο μέλλον. Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και αν εστιάσεις μόνο στα σύνολα των διακοπών, δεν θα κάνεις value for money αγορές. Ψάξε για ρουχαλάκια και αξεσουάρ που θα φορέσουν τα μικρά σου στο σχολείο από τον Σεπτέμβριο και αγόρασέ τα από τώρα στη μισή τιμή. Στις θερινές εκπτώσεις μπορείς να βρεις αρκετά σύνολα για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα με έκπτωση που ξεπερνά το 50% και να εξοπλίσεις την γκαρνταρόμπα της οικογένειας για την επόμενη σεζόν.

Μην αφήσεις τις αγορές σου για την τελευταία στιγμή

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως αν περιμένουν έως τις τελευταίες ημέρες της εκπτωτικής περιόδου για να κάνουν τις αγορές τους, θα «πετύχουν» τις καλύτερες τιμές. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως καθώς ο καιρός περνά, λιγοστεύουν οι επιλογές και τα προϊόντα. Εσύ, λοιπόν, που δεν θέλεις να πληρώνεις κάτι ολόκληρο και ψάχνεις παντού τις καλύτερες εκπτώσεις, η καλύτερη επιλογή είναι η… δράση. Κάνε την έρευνά σου στο Διαδίκτυο, βρες τις καλύτερες τιμές και τα απαραίτητα προϊόντα για την οικογένειά σου και φρόντισε να πάρεις εγκαίρως ό,τι θέλεις στη μισή τιμή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved