Ξεχάστε το κλασικό Babysitting! Ήρθε το Familior!!

Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση Hotel Babysitting με δραστηριότητες πλούσιες σε παιδαγωγικό περιεχόμενο.

 

Ξεχάστε το κλασικό Babysitting! Ήρθε το Familior!!

Το Familior πλέον και στην Ελλάδα! Η νέα τάση που κατέκτησε τον κόσμο στην παροχή υπηρεσιών φύλαξης παιδιών κορυφαίας ποιότητας, με παιδαγωγικό περιεχόμενο σε ξενοδοχεία και άλλους χώρους, είναι πλέον γεγονός!

Τίποτα πλέον δεν θυμίζει τις υπηρεσίες φύλαξης παιδιών που ξέραμε έως σήμερα. Στο Familior δημιουργούμε και εφαρμόζουμε διαδραστικές μεθόδους φύλαξης, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, στοχεύοντας στην ανάδειξη και ανάπτυξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και ενδιαφερόντων του παιδιού.

Όλες οι παιδαγωγικές δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα του Familior, που αποτελείται από εξειδικευμένους και καταρτισμένους παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς και επαγγελματίες του κλάδου της φροντίδας παιδιών.

Curiosity Box

Τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξάγονται είτε εσωτερικά (in-room babysitting) στο χώρο του ξενοδοχείου, είτε σε επιλεγμένα σημεία της πόλης (outdoor) και απευθύνονται σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.

Επισκέψεις σε μουσεία, θεματικά πάρκα, αρχαιολογικούς χώρους, αθλητικά κέντρα δημιουργούν ένα συναρπαστικό μείγμα εμπειριών για κάθε παιδί. Επιπλέον, ο παιδαγωγικός χαρακτήρας του Familior ενισχύεται και από την πρωτοποριακή υπηρεσία των Curiosity Boxes.
Κάθε εκπαιδευτικό κουτί (Curiosity Box) περιλαμβάνει διασκεδαστικές δραστηριότητες με παιδαγωγικό περιεχόμενο με βασικές θεματολογίες τις Επιστήμες, τις Τέχνες και τις Κατασκευές και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Είστε γονιός; Επαγγελματίας τουρισμού; Ασχολείστε με οποιονδήποτε τρόπο με την φύλαξη παιδιών;

Ελάτε μαζί μας και ζήστε την εμπειρία του Familior!

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.familior.com/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved