Περάστε όμορφα καλοκαιρινά απογεύματα στην πόλη με τα μικρά σας!

Τα σχολεία μπορεί να έκλεισαν, αλλά τα γραφεία ακόμη και με 40 βαθμούς παραμένουν ανοιχτά καθυστερώντας τους απανταχού γονείς να γυρίσουν σπίτι τους και να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους.

Περάστε όμορφα καλοκαιρινά απογεύματα στην πόλη με τα μικρά σας!

Παρόλο που εκείνα τρέχουν ολημερίς σε δραστηριότητες που τα κρατούν απασχολημένα, οι μπαταρίες τους θαρρείς φορτίζονται ξανά μόλις ανοίγει η πόρτα του σπιτιού και το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ.

Και οι γονείς, όμως, έχουν δικαίωμα να απολαύσουν το καλοκαίρι στην πόλη και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Ποια είναι η ιδανικότερη λύση; Το πάρκο της γειτονιάς! Μπορείτε να παίξετε πανεύκολα παιχνίδια, από τα πιο κλασσικά όπως κρυφτό και κυνηγητό, μέχρι και να φτιάξετε ένα όμορφο ανθολόγιο με φύλλα και λουλούδια ή να οργανώσετε ένα κυνήγι θησαυρού.

nestea 2

Το παιχνίδι θα σας διψάσει σίγουρα. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Τα απλά πολλές φορές είναι και αυτά που χαράζονται στις μνήμες όλων μας. Το παγωμένο τσάι NESTEA είναι μία από τις πιο ιδανικές λύσεις. Απλό και γευστικό θα σας ξεδιψάσει σίγουρα φέρνοντας το άρωμα του καλοκαιριού στη γειτονιά σας. Φτιάξτε μαμαδίστικα σπιτικά τοστάκια που είναι βέβαιο ότι θα γίνουν ανάρπαστα και όλοι θα ανυπομονούν για την επόμενη εξόρμηση στο πάρκο! Κανονίστε μαζί με τις φίλες σας και τους φίλους των μικρών σας 2 φορές την εβδομάδα τέτοιες απογευματινές βόλτες και δώστε άλλον αέρα στις μέρες σας!

Το ανανεωμένο τσάι NESTEA αποκαλύπτεται με την αγαπημένες μας γεύσεις, ροδάκινο με μια ζουμερή γλυκύτητα και λεμόνι για όσους αναζητούν το κλασικό, και μας χαρίζει μία ανάσα δροσιάς και αναζωογόνησης στη ζέστη της πόλης. Απολαύστε μετά την εξόρμηση στο πάρκο το παγωμένο σας τσάι με λίγο πάγο, αφήστε στην άκρη τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας και αναζωογονηθείτε με τη νέα φυσική και άκρως δροσιστική πρόταση της πόλης!

NESTEA #BackToEssentials

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved