Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η αξιολάτρευτη στιγμή του πιτσιρικά που της έπιασε τα μαλλιά (vid)

Και η αντίδραση του Harry

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η αξιολάτρευτη στιγμή του πιτσιρικά που της έπιασε τα μαλλιά (vid)

Στην Ιρλανδία για περιοδεία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και εκεί συνέβη κάτι πραγματικά υπέροχο και αξιολάτρευτο. Γνωρίζουμε πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θέλουν να κάνουν σύντομα παιδιά, όμως για την ώρα το πρόγραμμα τους είναι αρκετά επιβαρυμένο με τις περιοδείες και αυτό έχει περάσει σε δεύτερη μέρα.

Δεν ξέρουμε βέβαια μήπως μετά από το περιστατικό της Ιρλανδίας το ζευγάρι άλλαξε γνώμη και θελήσει να το επισπεύσει. Ξέρουμε άλλωστε πόσο ανυπομονείς να δεις τη Meghan με φουσκωμένη κοιλίτσα (όλοι μας το θέλουμε). Στην Ιρλανδία λοιπόν, συνέβη κάτι όμορφο και τρυφερό, που έγινε viral σε χρόνο dt.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ζευγαριού στο Croke Park, όταν πήγαν να χαιρετήσουν τον κόσμο, στο πλήθος βρέθηκε και ο αξιολάτρευτος Walter Cullen, ο οποίος θέλησε να πιάσει τα μαλλιά της Meghan. Ο μικρούλης έκανε την κίνηση, ο Harry του είπε ή μάλλον του έδειξε ότι δεν είναι σωστό να το κάνει αυτό κι ο Walter είχε την πιο μοναδική και υπέροχη αντίδραση, αφού έδειξε να ξαφνιάζεται με αυτό.

Δες παρακάτω στο βίντεο τον υπέροχο μικρό.



Διάβασε ακόμη: Αυτή η μικρή δοκιμάζει για πρώτη φορά πραλίνα φουντουκιού... Η αντίδρασή της; Αναμενόμενη (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved