Ετοιμαστείτε για απογείωση στο διάστημα με τις νέες συσκευασίες των NESQUIK της Nestlé

Τα NESQUIK, τα αγαπημένα παιδικά δημητριακά πρωινού της Nestlé, μπαίνουν σε… τροχιά και παρουσιάζουν τρεις νέες συσκευασίες που συστήνουν σε μικρούς, αλλά και μεγάλους, τον μαγευτικό κόσμο του διαστήματος!

Ετοιμαστείτε για απογείωση στο διάστημα με τις νέες συσκευασίες των NESQUIK της Nestlé

Οι νέες συσκευασίες καλούν παιδιά και γονείς να περάσουν δημιουργικό χρόνο στο πρωινό τους και να κατασκευάσουν τρία διαφορετικά διαστημικά σχέδια, ένα σε κάθε γεύση NESQUIK, που θα γίνουν οι πολύτιμοι βοηθοί των παιδιών στο ταξίδι τους με προορισμό τη Σελήνη.

Το ταξίδι ξεκινά! Μετατρέψτε τη συσκευασία των δημητριακών NESQUIK σε διαστημικό πύραυλο και ετοιμαστείτε να εκτοξευτείτε στο διάστημα! Μόλις φτάσετε στη Σελήνη, με τη βοήθεια του σεληνιακού οχήματος που μπορείτε να φτιάξετε από τη συσκευασία των NESQUIK Extra Choco Waves, οι μικροί εξερευνητές θα συλλέξουν τα δείγματά τους, ενώ το διαστημικό ρομπότ που πρωταγωνιστεί στη συσκευασία των NESQUIK Duo θα γίνει πιστός βοηθός στην αποστολής τους.

Ανακαλύψτε τις τρεις διαστημικές συσκευασίες των αγαπημένων δημητριακών NESQUIK της Nestlé και ετοιμαστείτε -γονείς και παιδιά- για ένα ταξίδι στο διάστημα πάντα με την εγγύηση της ολικής άλεσης των παιδικών δημητριακών της Nestlé!

Τώρα το πρωινό εκτός από θρεπτικό γίνεται και διαστημικό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved