Ανακάλυψε το Danonino Wakatoon και απασχόλησε δημιουργικά τα παιδιά σου!

Αναζητάς διαρκώς διασκεδαστικές εμπειρίες για τα μικρά σου;

Ανακάλυψε το Danonino Wakatoon και απασχόλησε δημιουργικά τα παιδιά σου!

Θέλεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον τους, να τα καλλιεργήσεις και να εξάψεις τη φαντασία τους, όπως κάθε μανούλα. Πόσω μάλλον τους καλοκαιρινούς μήνες, που έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους…

Προκειμένου να τα ενθουσιάσεις, λάβε υπόψη τα ενδιαφέροντά τους. Επειδή όλα τα παιδάκια αγαπούν το ποδόσφαιρο, αναζήτησε διαδραστικές δραστηριότητες που να έχουν σχέση με το εν λόγω άθλημα. Εμείς ανακαλύψαμε μία συναρπαστική έκπληξη που θα τα συναρπάσει, στο super market! Και όμως, μέσα στη συσκευασία του Danonino μας περίμενε μία έκπληξη!

danonino 14



Υπάρχει άλλωστε, κάτι που θα διευρύνει περισσότερο τους ορίζοντές τους από ένα ταξίδι; Δώσε στα μικρά σου την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους σε ολόκληρο τον κόσμο, ακολουθώντας τον Dino, τον μικρό δεινόσαυρο που λατρεύουν. Ο αγαπημένος τους πρωταγωνιστής αποφάσισε να τα ταξιδέψει στη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Η περιπέτειά τους ξεκινάει σε κάθε συσκευασία του αγαπημένου τους Danonino, η οποία περιέχει μία από τις οκτώ κάρτες, που απεικονίζουν χώρες οι οποίες συμμετέχουν στη μεγάλη Γιορτή του Ποδοσφαίρου, όπως η Γερμανία, Αγγλία, Βραζιλία, Μεξικό, Γαλλία, Αργεντινή, Ρωσία, Πολωνία!

danonino 13



Τα μικρά σου έχουν την ευκαιρία να τη ζωγραφίσουν. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Danonino Wakatoon για ios ή android κινητά, μπορούν να φωτογραφίσουν την κάρτα τους. Στην οθόνη του smartphone τότε θα εμφανιστεί, ως… διά μαγείας, ένα διασκεδαστικό βίντεο, που θα «ζωντανεύει» τη δική τους ζωγραφιά, ακριβώς όπως την είχαν φανταστεί και με τα χρώματα που επέλεξαν. Σε αυτό, ο Dino, ο δημοφιλής δεινόσαυρος παίρνει σάρκα και οστά και παίζει μπάλα με το Big Ben, τον Πύργο του Άιφελ και άλλα σημαντικά μνημεία του κόσμου που χρωμάτισαν! Παράλληλα, κάθε ιστορία που παρουσιάζεται είναι σχετική με τον τόπο, δίνοντας έτσι και έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και χαρίζοντας χρήσιμες πληροφορίες στα μικρά σου.

Αναζήτησε τις κάρτες στις συσκευασίες Danonino και δώσε στα παιδιά σου την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις οκτώ χώρες των ποδοσφαιρικών ομάδων που συμμετέχουν στη μεγάλη Γιορτή του Ποδοσφαίρου.

Το Danonino Wakatoon είναι ο καλύτερος τρόπος για να απασχολήσεις δημιουργικά τα αγγελούδια σου φέτος το καλοκαίρι, παίζοντας και μαθαίνοντας! Πάρε μία γεύση από τα συναρπαστικά ταξίδια του Dino παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:



Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.danonino.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved