Το Sofargen Gel είναι ό,τι δεν πρέπει να λείπει από το kit πρώτων βοηθειών των διακοπών σου

Οι καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά σου μπορεί να είναι σχετικά… απρόβλεπτες! 

Το Sofargen Gel είναι ό,τι δεν πρέπει να λείπει από το kit πρώτων βοηθειών των διακοπών σου

Πόσες φορές βρέθηκες να τρέχεις να ψάχνεις φαρμακείο επειδή ο μικρός σου έπεσε και χτύπησε στα βράχια σε μια προσπάθειά του να πιάσει ένα καβουράκι; Ή μάλλον, πόσες φορές δεν δεχόταν να βάλει δεύτερη φορά αντηλιακό όσο έφτιαχνε καστράκια στην άμμο; Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις παιδιά μόνο μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει να πρέπει να προλαβαίνεις μικροτραυματισμούς και εγκαύματα ώστε να μην χαλάσει το Καλοκαίρι σας.

Άνοιξε το kit πρώτων βοηθειών και πρόσθεσε το απόλυτο gel που θα σου «λύσει τα χέρια» φέτος στις διακοπές. Διότι, το Sofargen® Gel δεν θα αφήσει τίποτα να σου χαλάσει το Καλοκαίρι με την οικογένειά σου. Το μικρό σου πλέον, δεν θα υποφέρει από κάποιο έγκαυμα ηλίου, αλλά ούτε και από τους συχνούς μικροτραυματισμούς που πιθανόν να πάθει κάνοντας ποδήλατο ή τρέχοντας στις μεγάλες αλάνες του χωριού. Το Sofargen® Gel, όπως και το Spray, χάρη στην αργυρούχο σουλφαδιαζίνη (αντιμικροβιακός παράγοντας ευρέως φάσματος), και την υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό, που ξεπερνά το 95%, είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, ηλιακών ή θερμικών, αλλά και για μικροτραυματισμούς. Ταυτόχρονα, διατηρεί την πληγή ενυδατωμένη, αποτρέπει τη μικροβιακή μόλυνση και διευκολύνει τη φυσική διεργασία της επούλωσης. Έτσι, το παιδί σου θα απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές κι εσύ θα είσαι ήσυχη και προετοιμασμένη για όλα.

sofargen1

Όμως, εκτός από την άμεση επούλωση των πληγών και εγκαυμάτων, η ευκολία αυτού του gel θα κάνει κάθε μαμά να το έχει συνεχώς στην τσάντα της! Το Sofargen® Gel εφαρμόζεται είτε απευθείας πάνω στην καθαρή πληγή, είτε σε αποστειρωμένη γάζα, η οποία θα τοποθετηθεί πάνω στην πληγή, και θα αλλάζεται μία με δύο φορές την ημέρα μέχρι την πλήρη επούλωσή της. Διότι, τα Καλοκαίρια θέλουν παιχνίδια στον ήλιο αλλά και διασκέδαση όπως μόνο τα παιδιά μας ξέρουν. Εξάλλου, μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι μικροτραυματισμοί, αρκεί να είσαι σίγουρη ότι έχεις βρει τον κατάλληλο τρόπο να τους αντιμετωπίσεις.

Για ξέγνοιαστες διακοπές με όλη την οικογένεια, ασφάλεια, φροντίδα και υγεία, το Sofargen® Gel και το Sofargen® Spray είναι απαραίτητα για το φαρμακείο των διακοπών σας όπου κι αν βρίσκεστε!

Στα φαρμακεία από τη Winmedica

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved