Βιταμίνες του καλοκαιριού Superfoods

Είναι συχνό φαινόμενο να πιστεύουμε πώς το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να λαμβάνουμε κάποιο συμπλήρωμα, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Βιταμίνες του καλοκαιριού Superfoods

Ακόμα και το καλοκαίρι χρειαζόμαστε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από την καθημερινή μας διατροφή. Επιπλέον, το καλοκαίρι έχουμε και κάποιες ειδικές ανάγκες όπως είναι η αντιοξείδωση από τον ήλιο, η προστασία του ουροποιητικού συστήματος από ουρολοιμώξεις, οι διαταραχές στο γαστρεντερικό μας σύστημα από τα ταξίδια και την αλλαγή περιβάλλοντος και διατροφής, η αποτοξίνωση μετά τις διακοπές αλλά και η εύκολη και γρήγορη απώλεια κιλων λίγο πριν πάμε διακοπές.

Ποια είναι τα απαραίτητα συμπληρώματα για το καλοκαίρι;

SUPERFOODS ΙΠΠΟΦΑΕΣ WOMAN - Γυναικείο Συμπλήρωμα -

https://www.ofarmakopoiosmou.gr/sympliromata-diatrofis/energeia-tonosi/ypertrofes-votana/superfoods-ippofaes-woman-enishymeno

Μια πολυβιταμίνη μπορεί να υποστηρίξει συνολικά τον οργανισμό σου και να σου δώσει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία που χρειάζεσαι. Το SUPERFOODS ΙΠΠΟΦΑΕΣ WOMAN είναι ένα ειδικό συμπλήρωμα που περιέχει τα απαραίτητα ευεργετικά συστατικά στην κατάλληλη αναλογία για ενέργεια, ομορφιά & ορμονική ισορροπία για την γυναικεία υγεία και για τον γυναικείο οργανισμό. Πιο συγκεκριμένα, περιέχει Ιπποφαές, Νυχτολούλουδο, Ρόδι και Λιναρόσπορο όλα μελετημένα για να συνεισφέρουν στην ισορροπία του οργανισμού και στην καλή λειτουργία του.

SUPERFOODS ΓΚΟΤΖΙ για αντιοξείδωση & προστασία από τον ήλιο-

https://www.ofarmakopoiosmou.gr/sympliromata-diatrofis/apotoxinosi-kyttariki-prostasia/antioxeidotika/superfoods-goji-300mg

Η αντιηλιακή ακτινοβολία επηρεάζει το σώμα μας δημιουργώντας ελεύθερες ρίζες, με αποτέλεσμα την φωτογήρανση του δέρματος. Εκτός από την αντηλιακή προστασία, μπορούμε να προστατεύσουμε το δέρμα μας με το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής. Το συμπλήρωμα SUPERFOODS ΓΚΟΤΖΙ, θεωρείται ως μια από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές θρεπτικών συστατικών, καθώς περιέχει β-Καροτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη Β1 και Β2 και μια σειρά άλλων βιταμινών, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά, διατροφικές ίνες, μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά και αμινοξέα, όλα απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

SUPERFOODS CRANBERRY500 για την υγεία του Ουροποιητικού Συστήματος -

https://www.ofarmakopoiosmou.gr/gynaika/eyaisthiti-periohi/antimykitiaki-prostasia/superfoods-cranberry-5000-90-veg-caps

Το καλοκαίρι, είναι συχνό φαινόμενο οι γυναίκες να ταλαιπωρούνται από ουρολοιμώξεις. Για αυτό προνόησε και προμηθεύσου από τώρα ένα συμπλήρωμα με Cranberry. Τα Cranberries είναι ιδιαίτερα πλούσια σε ταννίνες (προανθοκυανιδίνες), φλαβονοειδή, φλαβονόλες και άλλα συστατικάπου του προσδίδουν τεράστια αντιοξειδωτική δράση πολύ μεγαλύτερη από πολλά άλλα φρούτα και λαχανικά που έχουν χαρακτηριστεί για αυτήν τους την ιδιότητα.
Τα μούρα Cranberry είναι πλούσια σε μια σειρά υπό βιταμίνες C, D, κάλιο και σίδηρο, ενώ είναι πολύ φτωχά σε θερμίδες, οπότε είναι μια σημαντική προσθήκη σε μια χαμηλών θερμίδων δίαιτα.

Μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες που μπορούν να προσφέρουν είναι στο ουροποιητικό σύστημα, καθώς έχουν επιδείξει θετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις λοιμώξεων.

SUPERFOODS ΑΧΙΛΛΑΙΑ για το γαστρεντερικό Σύστημα -

https://www.ofarmakopoiosmou.gr/sympliromata-diatrofis/gastrenteriko-systima/pepsi/superfoods-ahillaia-300mg-sympliroma-diatrofis

H πόα Αχιλλεία ή χιλιόφυλλος είναι πολύτιμο βότανο που χρησιμοποιείται για τις ιδιότητές της εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι ευεργετικές ιδιότητες της υπερτροφής βοηθούν στην δυσπεψία, στο φούσκωμα και στο μετεωρισμό. Είναι ιδανικό συμπλήρωμα για τις διακοπές και μετά, που τρώμε λίγο παραπάνω ώστε να αποφύγουμε το φούσκωμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved