Wakatoon: Η εφαρμογή που θα «ταξιδέψει» τα παιδιά σου στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Ο μικρός σου είναι «κολλημένος» με την μπάλα;

Είναι λογικό αφού, όλα τα αγοράκια, όσο χρονών και αν είναι, παθιάζονται με την μπάλα. Τους αρέσει να βρίσκονται στα γήπεδα, να τρέχουν, να αγωνίζονται και φυσικά… να πανηγυρίζουν!

Και εσύ εντυπωσιάζεσαι κάθε φορά που τα βλέπεις να βάζουν «γκολ», να ξέρουν απ’ έξω τους μεγαλύτερους σταρ του ποδοσφαίρου ή να παρακολουθούν με τον μπαμπά τους κάποιο «ματσάκι» του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Πώς μπορείς και εσύ να μοιραστείς τον ενθουσιασμό τους; Ανακαλύψαμε την εφαρμογή που θα τα διασκεδάσει και θα τα απασχολήσει δημιουργικά! Ο λόγος για το Danonino Wakatoon που θα μυήσει τα αγγελούδια σου στον συναρπαστικό κόσμο του ποδοσφαίρου, μαθαίνοντάς τους παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες για τις χώρες που συμμετέχουν στη μεγάλη Γιορτή του Ποδοσφαίρου.

Σίγουρα ξέρεις τον Dino, το δεινοσαυράκι του Danonino που αγαπούν τα παιδιά σου. Τώρα, έρχεται για να τους προσφέρει μία νέα μοναδική εμπειρία που θα τα καθηλώσει και θα τα μυήσει στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Παράλληλα, εσύ κατέβασε την εφαρμογή για ios ή android. Στη συνέχεια, άστα να φωτογραφίσουν τη ζωγραφιά τους με το κινητό. Αμέσως, ως… διά μαγείας, βλέπουν την κάρτα τους να «ζωντανεύει», ακριβώς όπως την έχουν φανταστεί και με τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιήσει και να γίνεται «πραγματικότητα» σε ένα βίντεο με τον Dino. Ο δημοφιλής δεινόσαυρος «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια τους και παίζει μπάλα με το Big Ben, τον Πύργο του Άιφελ και άλλα σημαντικά μνημεία της κάθε χώρας! Παράλληλα, κάθε ιστορία που παρουσιάζεται είναι σχετική με τον τόπο, δίνοντας έτσι και έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και χαρίζοντας χρήσιμες πληροφορίες στα μικρά σου!

Πάρε μία γεύση από τα συναρπαστικά ταξίδια του Dino παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:



Κατέβασε την εφαρμογή Danonino Wakatoon πατώντας εδώ και μάθε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.danonino.gr.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved