Καλοκαίρι με δροσερές, φρουτώδεις βουτιές

Το καλοκαίρι, τα απογεύματα στο μπαλκόνι ή τον κήπο είναι must.

Καλοκαίρι με δροσερές, φρουτώδεις βουτιές

Ειδικά για τα παιδιά είναι η τέλεια ευκαιρία να παίξουν ελεύθερα, καθώς οι γονείς απολαμβάνουν το καλοκαιρινό αεράκι. Μετά από έναν μεσημεριανό ύπνο ξυπνάμε όλοι κάπως πεινασμένοι και ξεκάθαρα αφυδατωμένοι. Η λαχτάρα για ένα δροσερό παγωτό είναι τεράστια, ωστόσο η κατανάλωσή του πρέπει να γίνεται με μέτρο, και φυσικά όχι κάθε μέρα.

Μια ακόμη εναλλακτική για να κατευνάσουμε την πείνα μας είναι τα φρούτα. Το καλοκαίρι η ελληνική γη καρποφορεί χαρίζοντάς μας υπέροχα και ολόφρεσκα φρούτα. Το καρπούζι και το ροδάκινο έχουν την τιμητική τους, αλλά μπορεί να φαίνονται μονότονα και βαρετά όταν καταναλώνονται μόνα τους. Τα παιδιά συχνά δεν τα προτιμούν, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζονται κάτι που να τα δροσίσει και να τα ενυδατώσει, ώστε να είναι έτοιμα για ατέλειωτες απογευματινές ώρες παιχνιδιού.

jenn evelyn ann 112980 unsplash

Το NESTEA φέτος μας προτείνει δροσερό τσάι που αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό παρέα με τα καλοκαιρινά φρούτα. Για τα παιδιά που λατρεύουν τις πιο γλυκιές γεύσεις μπορούμε να προσθέσουμε σε ένα ποτήρι πάγο, φρέσκα ροδάκινα, παγωμένο τσάι NESTEA ροδάκινο και ένα πολύχρωμο καλαμάκι. Έτσι, μόλις τελειώσουν το τσάι τους θα έχουν τα φρουτάκια τους με μια ζουμερή δροσερή γεύση.

Για τους μεγάλους που θέλουν κάτι πιο κλασσικό προσθέτουμε στο παγωμένο τσάι NESTEA λεμόνι φρέσκο δυόσμο ή μέντα και κάνουμε βουτιά στη δροσιά.

Φέτος το καλοκαίρι, το παγωμένο τσάι NESTEA επέστρεψε με μία νέα απλή σύνθεση και σε 2 υπέροχες γεύσεις, ροδάκινο και λεμόνι, με λιγότερα συστατικά, με εκχύλισμα από ποιοτικά φύλλα τσαγιού της περιοχής Nilgiri της Ινδίας, χωρίς τεχνητές χρωστικές και συντηρητικά, με φυσικά αρώματα, στέβια και λιγότερη ζάχαρη!

Απολαύστε το κάθε στιγμή της ημέρας για φυσική δροσιά και υπέροχη γεύση!

NESTEAvolta, NESTEAstigmi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved