Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την ταινία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3

Καλοκαίρι στην πόλη και πριν αποφασίσετε να φύγετε για διακοπές, είναι η καλύτερη στιγμή για να απολαύσετε με το μικρό σας μία βόλτα σε κάποιον θερινό κινηματογράφο της Αθήνας.

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την ταινία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3

Το Mothersblog.gr σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε κάθε του επιθυμία και σας προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις για τη νέα συναρπαστική ταινία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3.

Στην τρίτη ταινία της δημοφιλούς σειράς που κυκλοφορεί από τη Feelgood, η λατρεμένη δρακουλοπαρέα βάζει αντηλιακό και μαγιό, όπως κάθε φυσιολογική παρέα αυτού του κόσμου, και επιβιβάζεται όλο προσδοκία σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με εξωτικούς προορισμούς.

Έτσι, αυτή τη φορά ο εργασιομανής Ντρακ, ο περίφημος ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου για Τέρατα και ο πιο τρυφερός μπαμπάς ετοιμάζεται για τις πιο περιπετειώδεις διακοπές στο Τρίγωνο των Βερμούδων! Τώρα μπορείτε και εσείς να ταξιδέψετε μαζί του. Πώς;



Επιβιβαστείτε στο πιο διασκεδαστικό κρουαζιερόπλοιο του Ντρακ! Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας που θα διαρκέσει από τις 2 μέχρι τις 5 Ιουλίου και ίσως να είστε μία από τις δέκα τυχερές που θα κερδίσουν 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3 από τη Feelgood την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 20:30 στον θερινό κινηματογράφο Άνεσις (Λεωφ. Κηφισίας 14, μετρό Αμπελόκηποι).

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τις διεκδικήσετε:

1) Κάντε follow τον λογαριασμό @mothersbloggr
2) Κάντε mention στα σχόλια 2 φίλους σας

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.

Πάρτε μέρος στο παρακάτω instragram post για να είστε ένας από τους τυχερούς.

https://www.instagram.com/p/BkuiYLIne-l/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved