Kelly Preston - John Travolta: Η απίθανη φωτογραφία από την πρώτη γνωριμία τους, πριν 31 χρόνια

Τριανταένα χρόνια μαζί και συνεχίζουν.

Kelly Preston - John Travolta: Η απίθανη φωτογραφία από την πρώτη γνωριμία τους, πριν 31 χρόνια

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και από τις εξαιρέσεις εκείνες, που ο γάμος τους αντέχει στα χρόνια. Ο λόγος για την Kelly Preston και τον John Travolta, οι οποίοι μετρούν μαζί, λίγο πάνω από τριάντα χρόνια. Κι αν το καλοσκεφτείς, για το Χόλιγουντ, όπου τα διαζύγια «πέφτουν» σαν περονόσπορος, εκείνοι παραμένουν μαζί κι ερωτευμένοι, όπως τον πρώτο καιρό.

Και ας έχουν βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια, αντιμέτωποι με διάφορα σκάνδαλα, κυρίως με φήμες για τις ερωτικές προτιμήσεις του ηθοποιού. Η Kelly Preston στέκεται στο πλευρό του και μαζί αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής. Άλλωστε, μαζί πέρασαν την χειρότερη στιγμή που μπορεί να βιώσει ένας γονιός, όταν πριν λίγα χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο 16χρονος γιος τους, Jett.


https://www.instagram.com/p/Bkkyf0KHQUV/

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram μια απίθανη φωτογραφία του ζευγαριού, από τα γυρίσματα της ταινίας, The Experts το 1987. Εκεί, οι δυο τους γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να περάσουν μαζί τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους. Μάλιστα, στην επίμαχη φωτογραφία η Kelly Preston σχολιάζει το μαλλί της, μιας και εκείνη (όπως και πολλές γυναίκες της δεκαετίας του ’80), είχε «υποκύψει» στη μόδα της περμανάντ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved