30 Ιουνίου - 7 Ιουλίου: Eβδομάδα προσφορών στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά κάθε Σάββατο.

 

30 Ιουνίου - 7 Ιουλίου:  Eβδομάδα προσφορών στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τον πιο ζεστό μήνα του καλοκαιριού με τις πιο hot προσφορές. Η εβδομάδα 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, είναι η ιδανική ευκαιρία ν’ ανακαλύψετε μοναδικές προσφορές στον απόλυτο προορισμό έξυπνου shopping και ν’ αποκτήσετε τα must have του καλοκαιριού στις χαμηλότερες τιμές.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς κάθε Σάββατο μέχρι τις 14 Ιουλίου αλλά και την Κυριακή 15 Ιουλίου, από τις 11:00 – 15:00, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen μετατρέπεται σ΄ ένα ατέλειωτο ταξίδι με προορισμό το καλοκαίρι με μοναδικές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους. Σε συνεργασία με το My playce, οι μικροί καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν βότσαλα σε νησιά & φρούτα αλλά και να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν τα δικά τους καράβια που θα σαλπάρουν στο πιο διασκεδαστικό καλοκαίρι!

Φτιάξτε τη βαλίτσα των διακοπών σας με τ’ αγαπημένα σας designer brands σε μοναδικές τιμές και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης για όλη την οικογένεια στο φιλόξενο χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το instagram.com/mcarthurglenathens/

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved