Carnival Kingdom στο The Mall Athens: Αποκριάτικη διασκέδαση για όλους!

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2013 – Το The Mall Athens υποδέχεται το Carnival Kingdom και ντύνεται στα αποκριάτικα!

Carnival Kingdom στο The Mall Athens: Αποκριάτικη διασκέδαση για όλους!

Μέχρι και τις 25 Μαρτίου, το 4ο επίπεδο του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο καρναβαλικό σκηνικό, και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παίξουν και να διασκεδάσουν. Οι αμέτρητες δραστηριότητες θα χαρίσουν ατέλειωτες στιγμές ψυχαγωγίας και κεφιού, ενώ ο Χάρης Ρώμας και ο Γιάννης Ζουγανέλης θα βρεθούν στο The Mall Athens για δύο συναρπαστικές παραστάσεις.

Το The Mall Athens γίνεται για άλλη μια φορά ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια, έχοντας ετοιμάσει μια σειρά από μοναδικές δραστηριότητες για τους καρναβαλιστές κάθε ηλικίας. Τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης θα μας βάλουν στο κλίμα της Αποκριάς, αφού θα μάθουν στους μικρούς μας φίλους να φτιάχνουν καρναβαλικές μάσκες και χαρταετούς. Η διασκέδαση θα συνεχιστεί με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και ανάγνωση παραμυθιών από γνωστούς ηθοποιούς, ενώ ζογκλέρ, ακροβάτες και ταχυδακτυλουργοί θα μας μαγέψουν με τα κόλπα τους. Το παιχνίδι θα είναι και πάλι παρόν στο μεγάλο παιδότοπο, με τραμπολίνο και carousel, ενώ το κέφι θα κορυφωθεί στη mini disco, με ξέφρενο χορό για όλους! Φυσικά, δε θα λείψουν οι διαγωνισμοί καλύτερου μασκαρέματος, ενώ ανάμεσα στις πιο ξεχωριστές στιγμές θα είναι η παρουσία δύο αγαπημένων καλλιτεχνών: του Χάρη Ρώμα στη θεατρική παράσταση «Ο αυτοκράτορας της σοκολάτας», και του Γιάννη Ζουγανέλη, σε μια μουσική παράσταση ειδικά σχεδιασμένη για το Carnival Kingdom.

Φέτος, όλη η μαγεία και το κέφι της Αποκριάς βρίσκονται στο The Mall Athens, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις και διασκέδαση για όλους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved