«Να γιατί θέλω πολλά παιδιά»: Με μια φώτο η Δούκισσα αποκάλυψε το λόγο που θέλει πάνω από ένα παιδί

Η Δούκισσα Νομικού, μάλλον είναι έτοιμη και για δεύτερο παιδί!

«Να γιατί θέλω πολλά παιδιά»: Με μια φώτο η Δούκισσα αποκάλυψε το λόγο που θέλει πάνω από ένα παιδί

Πριν από περίπου 3 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί η ίδια όσο ήταν έγκυος να μην δημοσίευε συχνά φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, όμως από τότε που ο μικρός Σάββας ήρθε στην ζωή της, δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες με το μικρό της αγγελούδι.

Αυτή τη φορά όμως, δεν δημοσίευσε φωτογραφία του μικρού Σάββα, αλλά μια δική της παιδική φωτογραφία από όταν ήταν μωρό, μαζί με τον αδερφό της.

Όπως θα δείτε, ο αδερφός της ενώ κρατά το δικό του μπιμπερό με το ένα χέρι, με το άλλο κρατά το δικό της και την ταΐζει.

«Να γιατί θέλω πολλά παιδιά! Τα κάνουν όλα μόνα τους. Εδώ βλέπουμε τον αδερφό μου να με ταΐζει με απίστευτη μαεστρία πριν από λιιιιγα χρόνια».

Η Δούκισσα Νομικού, φαίνεται πώς δεν θα μείνει με ένα παιδί καθώς από το σχόλιο και μόνο διαπιστώνουμε πως σίγουρα θα κάνει ένα αδερφάκι στον γιο της. Το πόσο σύντομα; Η ίδια μόνο το ξέρει αυτό!

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery μαζί με όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής με τον μικρό Σάββα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved