Τι έχει αλλάξει στη ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη;

Ο δημοφιλής μπαμπάς στο πιο γλυκό βίντεο με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα

Τι έχει αλλάξει στη ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη;

Η έλευση ενός μωρού φέρνει σημαντικές αλλαγές σε κάθε οικογένεια. Και μπορεί ως μαμά να θεωρείς ότι κάνεις τις περισσότερες θυσίες για να βλέπεις το παιδάκι σου να χαμογελάει, αλλά μην ξεχνάς ότι και ο σύζυγός σου προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση... Ποιες είναι οι ευθύνες που αναλαμβάνουν οι μπαμπάδες και πώς αλλάζει η καθημερινότητά τους;

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα στις 17 Ιουλίου, ρωτήσαμε τον Στέλιο Χανταμπάκη τι έχει αλλάξει στη ζωή από τότε που η οικογένειά του άρχισε να μεγαλώνει. Ο δημοφιλής μπαμπάς μας απάντησε με ειλικρίνεια και χιούμορ, μιλώντας για τη δική του εμπειρία και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά!

Πώς φροντίζει τα παιδιά του; Ποιες θυσίες έχει κάνει; Προλαβαίνει να κοιμηθεί; Αλλάζει πάνες; Ο Στέλιος Χανταμπάκης απαντάει σε αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα και μας εμπνέει με τα λόγια του. Και αν ο άντρας σου ακόμα βρίσκει δικαιολογίες, υποστηρίζοντας ότι του φαίνεται δύσκολο να αλλάξει πάνες, τότε απλά δείξτου του το παρακάτω βίντεο!



Προκειμένου να γιορτάσεις και εσύ την Ημέρα του Πατέρα με τα Pampers, πάρε μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό στο Instagram και κέρδισε πλούσια δώρα για να περιποιηθείς το μωράκι σου με απαλότητα! Δήλωσε συμμετοχή από τις 17 μέχρι τις 22 Ιουλίου και μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

*Δείτε τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού εδώ


https://www.instagram.com/p/BkHdts0Hyqc/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved