Eva Longoria: Η φωτογραφία της στο Instagram, που προκάλεσε αντιδράσεις

Η διάσημη ηθοποιός μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Eva Longoria: Η φωτογραφία της στο Instagram, που προκάλεσε αντιδράσεις

Σε λίγες ημέρες από τώρα, η Eva Longoria θα κρατά στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μεξικανό επιχειρηματία, Jose Baston. Και ουκ ολίγες φορές, δεν έχει κρύψει μέσα από τα social media, την αγωνία της για τη μεγάλη εκείνη ημέρα, που θα γεννηθεί ο γιος της.

Άλλωστε, ο χρόνος πια μετρά αντίστροφα και η ίδια έχει παραδεχτεί ότι τα άγχος της είναι μεγάλο. Και δεν είναι και λίγες οι φορές, που μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, έχει αστειευτεί με την ποσότητα φαγητού που καταναλώνει, αφού όπως εξηγεί, τρώει για δύο! Και αν οι φωτογραφίες αυτές προκαλούν γέλιο στους followers της, η τελευταία που ανέβασε, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και αρκετά αρνητικά σχόλια.


https://www.instagram.com/p/Bj-Oq5Kgega/

Ο λόγος; Σε αυτήν βλέπουμε την ηθοποιό να ποζάρει πριν μείνει έγκυος και να γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Κοιτάζοντας τα ρούχα μου πριν την εγκυμοσύνη σαν…», αφήνοντας να εννοηθεί ότι μια μικρή μελαγχολία την έχει, αφού μελαγχολικό είναι και το βλέμμα της στην επίμαχη φωτογραφία. Ωστόσο, αρκετοί από τους followers δεν συμμερίστηκαν το σχόλιο της κι έσπευσαν να την «μαλώσουν», λέγοντας της ότι πρέπει να κοιτάει το μωρό της, που έρχεται. Βέβαια, υπήρξαν και πολλοί, που την υποστήριξαν και με το παραπάνω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved