«Γερή μαμά» σημαίνει και «γερό μωρό»!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το να είσαι γυναίκα σήμερα, είναι μια δύσκολη υπόθεση.

«Γερή μαμά» σημαίνει και «γερό μωρό»!

Όλη μέρα τρέχεις για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις στο γραφείο και το σπίτι, ενώ η κατάσταση είναι αναμφίβολα ακόμη πιο δύσκολη στην περίπτωση που περιμένεις σύντομα το μωρό σου ή είσαι νέα μανούλα.

Πράγματι, πολλές γυναίκες οι οποίες βρίσκονται σε αυτή τη φάση της ζωής τους αισθάνονται ότι χρήζουν άμεσης βοήθειας, αφού νιώθουν ότι με δυσκολία μπορούν να αντεπεξέλθουν στο επιβαρυμένο πρόγραμμά τους! Πώς, λοιπόν, μπορεί μια γυναίκα να αντεπεξέλθει σε μια τόσο απαιτητική καθημερινότητα, την περίοδο μάλιστα που διανύει μία τόσο ιδιαίτερη φάση της ζωής της; Επειδή «γερή μαμά» σημαίνει και «γερό μωρό», το πρώτο και βασικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να κάνει ό,τι μπορεί για να τονώσει τον οργανισμό της και να βρει ξανά τη χαμένη της ισορροπία. Για να το πετύχει αυτό, λοιπόν, πρέπει να «ακούσει» πραγματικά το σώμα της!

Μήπως υποφέρεις και εσύ από έλλειψη σιδήρου;

Ένα συχνό φαινόμενο που παρατηρείται σε πολλές γυναίκες είναι η έλλειψη σιδήρου. Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών στον πλανήτη, στις μέρες μας, υποφέρει από το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο, δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις δεν γίνεται αντιληπτό εγκαίρως.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που αισθάνεσαι συχνά αδυναμία και ζαλάδες ή νιώθεις πως, ώρες ώρες, δεν μπορείς να σταθείς όρθια από την κούραση, τότε ίσως υποφέρεις και εσύ από έλλειψη σιδήρου. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι άμεσα Σίδηρο και Φυλλικό Οξύ! Αν εντάξεις τα συστατικά αυτά στο καθημερινό σου πρόγραμμα, θα εξασφαλίσεις την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και θα νιώσεις ότι πατάς ξανά γερά στα πόδια σου.

filliko oxi 2

Πώς να τονώσεις τον οργανισμό σου

Επειδή πρόσφατα γίναμε και εμείς μανούλες και ξέρουμε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η εγκυμοσύνη για μια γυναίκα -και δη εργαζόμενη- που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ, προτείνουμε σίγουρα να το ψάξεις το θέμα και να κυρίως, να δοκιμάσεις το SiderAL Folico*. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο θα γίνει σύμμαχός σου αφού συνδυάζει τα δύο βασικά «όπλα» ενίσχυσης του γυναικείου οργανισμού, καλύπτοντας τις ανάγκες σου σε σίδηρο και φυλλικό οξύ, ενώ παράλληλα περιέχει βιταμίνες B6, Β12, C και D. Έτσι, συντελεί στην αιμοποίηση, στην καλή υγεία των οστών και του νευρικού συστήματος, αλλά και στη βελτίωση της διάθεσης!

Για εμάς, βέβαια, τα δύο παρακάτω στοιχεία είναι τα πιο σημαντικά στην περίπτωση του SiderAL Folico, για αυτό και στο προτείνουμε: Το πρώτο είναι ότι είναι πως πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο έχει βραβευθεί για την πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί και το δεύτερο, ότι προσφέρει υψηλή απορρόφηση και αποφυγή των ανεπιθύμητων ενεργειών που μπορεί να προκαλέσει ο σίδηρος!

filliko oxi 1

Τι να προσέξεις σε περίπτωση που κυοφορείς

Αν, λοιπόν, τους επόμενους μήνες πρόκειται να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι σου, τότε σίγουρα πρέπει να έχεις κατά νου την τεράστια σημασία του σιδήρου και του φυλλικού οξέoς για τον οργανισμό σου.

Πράγματι, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι ανάγκες του οργανισμού για σίδηρο είναι αυξημένες. Το πολύτιμο αυτό συστατικό συμβάλλει στη μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς και τη σωστή εγκεφαλική λειτουργία, ενώ η επαρκής πρόσληψή του είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Όσον αφορά στο φυλλικό οξύ, σίγουρα αξίζει να γνωρίζεις ότι η έλλειψή του κατά τη διάρκεια της κύησης, αποτελεί παράγοντα κινδύνου για τυχόν ανωμαλίες του νευρικού συστήματος του αναπτυσσόμενου εμβρύου. Μην ξεχνάς, επίσης, ότι το φυλλικό οξύ συμβάλλει στην προστασία από τα καρδιαγγειακά νοσήματα, στη δημιουργία νέων κυττάρων, καθώς και στην αξιοποίηση των πρωτεϊνών. Είναι, δε, χρήσιμο σε περιπτώσεις αναιμίας, οι οποίες στον γυναικείο πληθυσμό είναι συχνά αυξημένες.

filliko oxi 1

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα νιώσεις ότι τα πόδια σου δεν σε κρατούν, φρόντισε να «ακούσεις» τον οργανισμό σου! Η ζωή μιας γυναίκας είναι απαιτητική και ο οργανισμός της έχει ανάγκη από συστατικά που θα την κρατήσουν γερή, όπως ο Σίδηρος και το Φυλλικό Οξύ. Διότι «γερή μαμά» σημαίνει και «γερό μωρό» και αυτό πρέπει πάντα να το θυμάσαι!

*Λαμβάνεται μία φορά την ημέρα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με γεμάτο ή άδειο στομάχι. Δεν χρειάζεται νερό κατά τη λήψη του και έχει ευχάριστη γεύση, η οποία κάνει την κατάποσή του ακόμα πιο εύκολη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved