Δημητριακά ολικής άλεσης: Θερμίδες & διατροφική αξία

Τα δημητριακά ολικής άλεσης προστατεύουν την καρδιά, μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου, βοηθούν στην απώλεια βάρους και σας κρατούν χορτάτους για περισσότερο χρόνο.

Δημητριακά ολικής άλεσης: Θερμίδες & διατροφική αξία

Πολλά από αυτά όμως δεν έχουν και την καλύτερη γεύση.

Τα προϊόντα ολικής άλεσης παράγονται από αλεύρι ολικής άλεσης, δηλαδή αλεύρι για την παρασκευή του οποίου χρησιμοποιήθηκε ολόκληρος ο σπόρος του δημητριακού, σε αντίθεση με το άσπρο (επεξεργασμένο) αλεύρι, που προέρχεται μόνο από ένα μέρος του σπόρου, το ενδοσπέρμιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved