Η Pippa Middleton μιλάει για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και τις δυσκολίες

Τι δυσκολίες αντιμετώπισε η αδερφή της Πριγκίπισσας του Cambridge;

Η Pippa Middleton μιλάει για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και τις δυσκολίες

«Οι βασιλικές υψηλότητες ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα του Cambridge περιμένει το τρίτο τους παιδί. Όπως και στις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες, η Δούκισσα υποφέρει από υπερέμεση κύηση», έγραφε η ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 που αφενός επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Kate αλλά και αφετέρου επεσήμανε τις δυσκολίες που πέρασε και στην τρίτη της εγκυμοσύνη.

Ευτυχώς, τα πράγματα είναι καλύτερα για την αδερφή της, Pippa Middleton η οποία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο της παιδί τον Οκτώβριο. Η ίδια μίλησε τόσο για την εμπειρία της από το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης όσο και για τις δραστηριότητες στις οποίες επιδίδεται κατά την διάρκειά του.

«Τις 12 πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μου στάθηκα πολύ τυχερή γιατί δεν υπέφερα από πρωινές ζαλάδες και συχνές αναγούλες. Βέβαια, έχω πολλά ερωτήματα τα οποία έμειναν αναπάντητα. Μπορώ ακόμα να παίζω τένις και αν μπορώ να κολυμπάω, ποιο στυλ κολύμβησης πρέπει να επιλέξω; Τι γίνεται με την yoga; Μπορώ να συνεχίσω;» είπε.

«Είναι τόσο δύσκολο τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης που δε θέλεις να μαθευτεί και κατ’ επέκταση δεν μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά με όποιον θέλεις. Επίσης, παρατήρησα μεν ότι έχω πάρει βάρος αλλά με τη συστηματική γυμναστική που κάνω νιώθω ότι έχω αποκτήσει ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στη γυμναστική που εν τέλει ακολουθεί είπε «Σταμάτησα το τρέξιμο και αυτό όχι γιατί διάβασα ότι δεν κάνει καλό αλλά γιατί δε μου άρεσε η ιδέα το μωρό να τραντάζεται ενώ μπορώ να περπατάω ήρεμα».

Όλα κυλούν ήρεμα για την μέλλουσα μανούλα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved