Γιατί οι παιδικές οδοντόβουρτσες έχουν χρωματιστές τρίχες; Υπάρχει λόγος

Έχετε αναρωτηθεί αλήθεια γιατί οι οδοντόβουρτσες, ειδικά των παιδιών, έχουν χρωματιστές τρίχες;

Γιατί οι παιδικές οδοντόβουρτσες έχουν χρωματιστές τρίχες; Υπάρχει λόγος

Παρότι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη οδοντόβουρτσας ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, σπάνια ή ίσως και καθόλου, δεν έχουμε προβληματιστεί για τις έγχρωμες τρίχες. Είναι θέμα απλού σχεδιασμού ή όντως υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει;

Αν δεν τον γνωρίζετε, μην στεναχωριέστε καθώς ανήκετε μάλλον στην πλειοψηφία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Manchester Evening News, όταν η Holly Benn, ανάρτησε στο facebook το ακόλουθο σχόλιο προσκλήθηκε ένας μικρός χαμός από τις αντιδράσεις των γονιών.

ododovourtsew

«Πείτε μου σας παρακαλώ ότι δεν είμαι η μόνη που δεν γνώριζα ότι οι χρωματιστές τρίχες στις οδοντόβουρτσες των παιδιών αποτελούν " δείκτη οδοντόκρεμας " και υποδεικνύουν πώς και πόση οδοντόκρεμα πρέπει να χρησιμοποιήσεις!».

Οπως ήταν αναμενόμενο, εκατοντάδες γονείς εξέφρασαν την άγνοιά τους με επιφωνήματα, σχόλια ή και …σκουντήματα. «Ουάου, ποτέ δεν το ήξερε αυτό!», ή «Πώς δεν το ήξερα αυτό;», ήταν μερικά μόνο από τα πολλά σχόλια στη σελίδα της Holly Benn «Little Learners Southport».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε κάθε συσκευασία οδοντόβουρτσας αναγράφεται στην πίσω πλευρά, η ποσότητα οδοντόκρεμας που πρέπει να χρησιμοποιεί το παιδί ανάλογα με την ηλικία του καθώς και σε ποιο χρώμα πρέπει να την απλώνει.

Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα αγοράσετε μια παιδική οδοντόβουρτσα, πριν πετάξετε τη συσκευασία δείτε τις οδηγίες. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved