Disney Channel Ιούνιος 2018: Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια

Ποιες ταινίες ξεχωρίζουν τον Ιούνιο.

Disney Channel Ιούνιος 2018: Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

girl

Πρεμιέρα επεισοδίων και ειδική προβολή
Καθημερινές από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 16:00

Οι περιπέτειες της Ραπουνζέλ συνεχίζονται και αυτόν τον μήνα, ενώ παίρνει στα χέρια της το Βασίλειο της Κορόνα! Η σειρά «Μαλλιά Κουβάρια» θα προβάλλεται καθημερινά από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 16:00 έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου, ενώ την Παρασκευή 15 Ιουνίου θα προβληθεί ειδικό επεισόδιο, την ίδια ώρα.

Στο ειδικό επεισόδιο, Μαλλιά Κουβάρια: Η Ραπουνζέλ και η Μοίρα της Κορόνα, (Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 16:00), η Ραπουνζέλ πρέπει να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη απειλή έως τώρα, μιας και ο Βάριαν, στην απόγνωσή του να σώσει τον πατέρα του, έχει απαγάγει την βασίλισσα. Η Ραπουνζέλ και ο βασιλιάς πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σώσουν τη βασίλισσα!

Πρεμιέρα επεισοδίων της σειράς Μαλλιά Κουβάρια πραγματοποιείται την Δευτέρα 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 16:00. Στη συνέχεια, την Πέμπτη 15 Ιουνίου ακολουθεί ειδικό επεισόδιο Μαλλιά Κουβάρια: Η Ραπουνζέλ και η Μοίρα της Κορόνα την ίδια ώρα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ

terata

Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινές από τη Δευτέρα 18 έως και την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 17:40

H Μέιβις συνεχίζει την προσπάθεια να δείξει στον πατέρα της, τον Δράκουλα, ότι είναι ικανή να αναλάβει το ξενοδοχείο του, στα νέα επεισόδια του Ξενοδοχείου για Τέρατα από τη Δευτέρα 18 έως και την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 17:40, αποκλειστικά στο Disney Channel.

Η Mέιβις και οι τρεις καλύτεροι φίλοι της (Χανκ Εν. Στάιν, Πέδρο και Γουέντι Μπλομπ) αντιμετωπίζουν πολλές περιπέτειες στη…διαδρομή! Στο επεισόδιο Δρακουλοπίσω στο μέλλον (Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 17:40) το αυτό-ανανεωμένο βιβλίο σχετικά με την ιστορία των τεράτων, εκθέτεται στο Ξενοδοχείο για Τέρατα. Και όταν εξαφανίζεται η γειτόνισσα μέσα στο βιβλίο, η Μέιβις πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να τη βρει.

Το Ξενοδοχείο για Τέρατα επιστρέφει με ολοκαίνουρια επεισόδια καθημερινά από τη Δευτέρα 18 έως και την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 17:40. Την Παρασκευή 22 Ιουνίου θα προβληθεί ένα επαναληπτικό επεισόδιο και των τεσσάρων επεισοδίων, στις 17:40.

Ο ΜΙΚΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

mickey

Πρεμιέρα επεισοδίων Σάββατα έως τις 9 Ιουνίου στις 10:00
Ο Μίκυ και η παρέα του συνεχίζουν να… μαρσάρουν στο Disney Junior αυτόν το μήνα, με περισσότερα νέα επεισόδια Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας, κάθε Σάββατο έως στις 9 Ιουνίου στις 10:00.

ΟΙ ΓΚΡΙΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ

grin

Πρεμιέρα Σειράς
Καθημερινές από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 17:00

Ο Ιούνιος καλωσορίζει τη νέα σειρά Οι Γκριν στη Μεγαλούπολη, μια συναρπαστική σειρά κινουμένων σχεδίων στο Disney XD (καθημερινές από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 17.00).Η σειρά Οι Γκριν στη Μεγαλούπολη εξιστορεί τη ζωή του Κρίκετ Γκριν, που με την οικογένειά του μετακόμισε από την επαρχία στην Μεγαλούπολη. Όσο συνηθίζουν την πόλη, οι απόψεις τους για τις διαφορές μεταξύ επαρχίας και πρωτεύουσας, ξεδιπλώνονται με πολύ διασκεδαστικό τρόπο! Στην πρεμιέρα επεισοδίων με τίτλο Καλωσήρθατε σπίτι/Διαστημόκοτες , (Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 17:00), καθοδόν για την πόλη το τροχόσπιτο της οικογένειας Γκριν χαλάει! Σα να μην έφθανε αυτό, ο Κρίκετ προσπαθεί να στείλει ένα κοτόπουλο στο διάστημα!

Η σειρά Οι Γκριν στη Μεγαλούπολη κάνει πρεμιέρα στο Disney XD τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:00.

ΠΑΠΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

duck

Πρεμιέρα επεισοδίων
Σάββατα 2 και 9 Ιουνίου στις 09:30

Τα πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια της καταξιωμένης σειράς Παπιοπεριπέτειες, είναι εδώ το Σάββατο 2 και 9 Ιουνίου στις 09:30.

Οι Παπιοπεριπέτειες εξιστορούν τις… περιπέτειες του τρισεκατομμυριούχου Σκρουτζ ΜακΝτακ, των τρισέγγονών του, Χιούι, Ντιούι και Λούι, και του περίεργου ανιψιού του Ντόναλντ Ντακ. Στο επεισόδιο με τίτλο Το μυστήριο του Κλειστού Δωματίου (Σάββατο 9 Ιουνίου στις 09:30) ο Σκρουτζ εξαφανίζεται μυστηριωδώς ενώ ο Χιούι προσπαθεί να του κάνει την τέλεια έκπληξη γενεθλίων! Τα αγόρια πρέπει να οργανώσουν ένα μυστικό δωμάτιο/ πάρτυ.

Οι φανς του Ντόναλντ Ντακ γνωρίζουν ότι είναι τα γενέθλιά του το Σάββατο 9 Ιουνίου, άρα για να το γιορτάσουν, μετά την πρεμιέρα επεισοδίων τους Παπιοπεριπέτειες, εκείνη την ημέρα, υπάρχει και ένα επαναληπτικό των προηγούμενών επεισοδίων έως τις 13:50.

Τα νέα επεισόδια από τις Παπιοπεριπέτειες κάνουν πρεμιέρα στις 2 και στις 9 Ιουνίου στις 09:30, αποκλειστικά στο Disney XD.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved