Δωρεάν σεμινάριο Προπονητικής «Baby Swimming» από τον Τομέα Αθλητισμού ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Είσαι σπουδαστής/απόφοιτος Προπονητικής ή νέος επαγγελματίας στον κλάδο του Αθλητισμού;

Δωρεάν σεμινάριο Προπονητικής «Baby Swimming» από τον Τομέα Αθλητισμού ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μην χάσεις το δωρεάν σεμινάριo Προπονητικής για την Παιδική & Βρεφική Κολύμβηση (Baby Swimming), που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 17.00, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στον Πειραιά, Φίλωνος 39!

Το σεμινάριο με εισηγητές τον κ. Δημήτρη Κυριακόπουλο (απόφοιτο ΤΕΦΑΑ και ιδιοκτήτη των κολυμβητηρίων «Τα χελωνάκια»), την κα. Μάρσια Βλέτσα (υπεύθυνη Marketing και Management των κολυμβητηρίων «Τα χελωνάκια») και τον κ. Θοδωρή Βασιλάτο (ειδικευμένο προπονητή βρεφικής κολύμβησης στα «Χελωνάκια») εντάσσεται στην Εβδομάδα Αθλητισμού του EDUCATION FESTIVAL 2018, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Απόκτησε το VIP PASS εδώ και εξασφάλισε την πρόσβασή σου στο σεμινάριο «Παιδική & Βρεφική Κολύμβηση» και στα 9 ακόμα δωρεάν σεμινάρια της Εβδομάδας Αθλητισμού του 10ου EDUCATION FESTIVAL, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 7 Ιουνίου, στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης και στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης.

Γιατί η Δύναμη της Γνώσης δεν έχει σύνορα.
Γιατί η Εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι προνόμιο για λίγους.
Γιατί το ταξίδι της δωρεάν Εκπαίδευσης ξεκίνησε και συνεχίζεται ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕDUCATION FESTIVAL.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.education-festival.edu.gr/
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 -4120313

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved