Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα της για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, που βρήκε τους πάντες σύμφωνους

Με αφορμή τις Πανελλήνιες εξετάσεις, η τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα.

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα της για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, που βρήκε τους πάντες σύμφωνους

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα δίνει αυτές τις ημέρες εξετάσεις στο γυμνάσιο και η διάσημη μαμά είναι κοντά της. Και ως φοιτήτρια της Φιλοσοφικής που υπήρξε έχει τις δικές της ανησυχίες για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, τις οποίες το απόγευμα του Σαββάτου θέλησε να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/Bjhz98JDx__/

Έτσι, μετά την επιστροφή από μία βόλτα που έκανε με τα δύο της παιδιά, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια βόλτα και πίσω στο σπίτι για...διάβασμα! Πάλι καλά που δίνουν μόνο 4 μαθήματα πια! Παρόλα αυτά εύχομαι κάποια στιγμή -σύντομα -να ανοίξει ο δρόμος προς την πανεπιστημιακή εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις! Να έχουν όλοι τη δυνατότητα να φοιτήσουν όπου θέλουν γιατί το δύσκολο είναι να τελειώσεις μια σχολή. Ασφαλώς να υπάρχουν κάποια κριτήρια αξιολόγησης αλλά και πάλι λέω πως θέλει κόπο να αποκτήσεις ένα πτυχίο και εκεί πρέπει να εστιάσουμε κατά την ταπεινή μου γνώμη!

Την έχω κάνει τη διαδρομή αυτή και ξέρω πως είναι να σε κυριεύει το άγχος της ημέρας που κρίνονται όλες σου οι προσπάθειες. Κι έχω δει παιδιά όλα αυτά τα χρόνια να φεύγουν, να μαθαίνουν τη γλώσσα της χώρας που πάνε(και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που είναι επιλογή τους το εξωτερικό) για να ασχοληθούν με αυτό τελικά που αγαπάνε μιας και δεν κατάφεραν να περάσουν στα ελληνικά πανεπιστήμια!

Και οι γονείς να αγωνιούν και να ξοδεύουν στερούμενοι άλλα πράγματα από την ποιότητα της ζωής τους για το καλό των παιδιών τους!

Ποιον βολεύει σε τελική ανάλυση μια τέτοια πραγματικότητα;».

Δύο ημέρες πριν είχε ανεβάσει φωτογραφία της Μελίνας, που πηγαίνει στο Γυμνάσιο και της είχε ευχηθεί καλή επιτυχία.


https://www.instagram.com/p/BjeO1Iyj6dY/

Τι λέτε συμφωνείτε με την Δέσποινα Βανδή;

Διαβάστε επίσης

Ποια είναι η σωστή διατροφή των παιδιών που δίνουν εξετάσεις;

Πανελλαδικές εξετάσεις: η μεγάλη μάχη που δίνουν τα παιδιά και η υποστήριξη των γονιών

Όταν η Βανδή γίνεται και πάλι… παιδί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved