Ρέμος – Μπόνσιακ: Η πρόταση, ο γάμος και η ανακοίνωση της ημερομηνίας μια εβδομάδα πριν το μυστήριο

Την περασμένη εβδομάδα, είπαν σε εκπομπές, γράφτηκε και ανακυκλώθηκε παντού η είδηση ότι ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα κάνουν γάμο υπερπαραγωγή στη Μύκονο, τον Ιούλιο.

Ρέμος – Μπόνσιακ: Η πρόταση, ο γάμος και η ανακοίνωση της ημερομηνίας μια εβδομάδα πριν το μυστήριο

Μάλιστα, έλεγαν ότι η τελετή και το πάρτι θα κρατήσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με λίστα καλεσμένων, που θα ξεπερνάει τα 300 άτομα. Φίλοι του ζευγαριού, σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town θεωρούν ότι η παραπάνω είδηση ισοδυναμεί με σενάριο επιστημονικής φαντασίας και υποστηρίζουν ότι ο γάμος θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα. Πολύ πιο σεμνά, πιο διακριτικά και με πολύ λιγότερο καλεσμένους.

«Ο Αντώνης δεν θέλει να προκαλέσει. Επίσης, δεν θα έκανε ποτέ τον γάμο του στη Μύκονο. Λατρεύει το νησί, αλλά δεν θέλει να πυροδοτήσει το ήδη αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα social media για τη σχέση του με τη Μύκονο. Επίσης, δεν του αρέσει να αιωρούνται φήμες για πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι τρομερά μυστικοπαθής όσον αφορά την προσωπική του ζωή και αντιδρά υπερβολικά σοβαρά στις ανακρίβειες. Και μία από αυτές είναι η παραφιλολογία του χλιδάτου γάμου», λέει φίλος του στο Down Town.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved