Έγκυος ξανά η πρώην σύντροφος του George Clooney

Περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Έγκυος ξανά η πρώην σύντροφος του George Clooney

Την γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση της με τον George Clooney. Ο έρωτας τους κράτησε για δύο ολόκληρα χρόνια. Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που πίστευαν ότι ο φανατικός, τότε, εργένης του Χόλιγουντ θα εγκατέλειπε την εργένικη ζωή για χάρη της εντυπωσιακής αθλήτριας πάλης του WWE, Stacy Keibler. Αλλά αυτό δε συνέβη.

Ωστόσο, η όμορφη πρωταθλήτρια πάλης δεν το έβαλε κάτω. Γνώρισε λίγο καιρό μετά τον έρωτα της ζωής της, τον Jared Pobre. Και το 2014 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Ava Grace. Και τώρα, το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του.

stacy keibler

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού, σε σικ εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς, όπου η Stacy Keibler φορούσε ένα εφαρμοστό ροζ φόρεμα, που διέγραφε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η πρώην σύντροφος του George Clooney είχε γεννήσει την κόρη της, Ava στο σπίτι μετά από 19 ώρες τοκετού. Είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι ήταν μία μοναδική εμπειρία, τη οποία είδε ως μία «μάχη» που έδωσε μαζί με το μωρό της που γεννιόταν και πως όταν την κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά, ένιωσε ένα μοναδικό δέσιμο. Οπότε, φανταζόμαστε ότι και στο δεύτερο παιδί θα επιλέξει τον τοκετό στο σπίτι.

photo via eonline.com

Διαβάστε επίσης

Δέκα διάσημες μαμάδες που επέλεξαν τον τοκετό στο σπίτι

Διάσημη μαμά γέννησε στο σπίτι και δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved