Η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε κι επίσημα αίτηση διαζυγίου, μετά από 20 χρόνια σχέσης

Κι επίσημα, έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε κι επίσημα αίτηση διαζυγίου, μετά από 20 χρόνια σχέσης

Μετά από 20 χρόνια σχέσης, τα 13 ως παντρεμένοι, και την απόκτηση ενός παιδιού, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για την Alicia Silverstone και το σύζυγό της, Christopher Jarecki οι οποίοι κι επίσημα χωρίζουν, αφού η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω του εκπροσώπου του την απόφαση τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τονίζοντας, ότι θα παραμείνουν ενωμένοι και αγαπημένοι, αφού ο γιος τους Bear Blu είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο και θα συνεχίσουν από κοινού, να αγωνίζονται για εκείνον.

aliciasilverstone 9

Τότε, η είδηση του χωρισμού προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αν και η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους είχαν να κάνουν κάποια κοινή εμφάνιση, από το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια, στα 20 χρόνια που ήταν μαζί, κρατούσαν χαμηλούς τόνους, προσπαθώντας να μην εκθέτουν τη σχέση τους στα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζει, κυρίως, posts που έχουν να κάνουν με τις οικολογικές της ανησυχίες. Και λιγότερες είναι οι φορές, που θα δημοσιεύσει κάποια οικογενειακή τους στιγμή.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 σε μία πριβέ τελετή στην Καλιφόρνια, ενώ η Alicia Silverstone έφερε στον κόσμο το γιο τους, το 2011.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός με το γιο της, από το πρόσφατο ταξίδι τους, στη Χαβάη.

Διαβάστε επίσης

Τίτλοι τέλους: Γνωστό ζευγάρι χώρισε μετά από 20 χρόνια

H μαμά Alicia Silverstone γράφει βιβλίο και ζητά συμβουλές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved