Δες στα φύλλα του τσαγιού τι σου επιφυλάσσει το μέλλον

Όλο και περισσοτεροι στρέφονται, αν και καθυστερημένα, στην τεϊομαντεία

Δες στα φύλλα του τσαγιού τι σου επιφυλάσσει το μέλλον

Η τεϊομαντεία είναι αρχαία Κινέζικη τέχνη που προβλέπει το μέλλον με την ανάγνωση των φύλλων του τσαγιού, ανάλογα με τη θέση τους στο φλιτζάνι και το σχήμα που διαμορφώνουν. Δεν είναι τόσο δημοφιλής, όσο η καφεμαντεία ή το διάβασμα των Ταρώ, ωστόσο, έχει κι αυτή τους «οπαδούς» της.

Πώς λειτουργεί;

Όπως όλες οι συναφείς μαντικές τέχνες, έτσι και τη τεϊομαντεία βασίζεται στην έννοια της «κατευθυνόμενης ενέργειας». Όταν εστιάζουμε στο τσάι, τα φύλλα γίνονται ενεργειακοί αγωγοί που μπορούν να αντανακλούν τις εμπειρίες μας - συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που δεν έχουν ακόμη συμβεί. Με το που συγκεντρωνόμαστε και κάνουμε την ερώτηση που μας ενδιαφέρει, τα φύλλα «λαμβάνουν το μήνυμα» και αποκαλύπτουν την απάντηση μέσω των σχημάτων που παίρνουν και το πώς «κάθονται» στο φλιτζάνι.

Πώς να ξεκινήσετε

Για να διαβάσετε τα φύλλα τσαγιού, πρέπει πρώτα να φτιάξετε... ένα φλιτζάνι τσάι (εννοείται όχι φακελάκι). Προτιμήστε το εσωτερικό του φλιτζανιού να είναι λευκό ή ανοιχτόχρωμο, ώστε να δείτε καλύτερα τις διαμορφώσεις των φύλλων. Στο ζεστό νερό, ρίξτε τα φύλλα έχετε επιλέξει, τα οποία πρέπει να είναι πολύ λεπτοκομμένα, ώστε να διαβάζονται. Ενώ το νερό κρυώνει, κλείστε τα μάτια σας, συγκεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να ρωτήσετε και ξεκινήστε να πίνετε το τσάι σας, για να μεταφέρετε ενέργειά σας στα φύλλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved