Η Kim Kardashian αποκαλύπτει τον περίεργο λόγο που δεν ήθελε να δώσει αυτό το όνομα στο παιδί της

Η τηλεπερσόνα έχει άλλα δύο παιδιά, την North και τον Saint

Η Kim Kardashian αποκαλύπτει τον περίεργο λόγο που δεν ήθελε να δώσει αυτό το όνομα στο παιδί της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres βρέθηκε η Kim Kardashian, η οποία μεταξύ των άλλων μίλησε και για την οικογένειά της. Η τότε τετραμελής οικογένεια υποδέχθηκε στις 15 Ιανουαρίου το νέος της μέλος, τη μικρότερή τους κόρη, μέσω παρένθετης μητέρας και φαίνεται απο τότε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τρείς μέρες μετά την γέννηση της μικρής West η μητέρα της αποκάλυψε ότι το όνομα της θα είναι Chicago. Η Kim, όμως, επίσης αποκάλυψε ότι αυτό όνομα δεν ήταν και το πρώτο που επέλεξαν. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην γιαγιά της Mary-Jo (την μητέρα της Kris Jenner) και μας πληροφόρησε ότι το πρώτο όνομα που τους πέρασε από το μυαλό ήταν αυτό, κατέληξε, όμως, στο Chicago θέλοντας να τιμήσει την μητέρα του Kanye που τον μεγάλωσε με πολλές δυσκολίες σε αυτή την πόλη.

Kim Kardashian

Βέβαια, υπάρχει ένας παράδοξος λόγος για τον οποίο η Kim δεν «τρελαίνεται» για αυτό το όνομα και αυτός είναι ότι δεν αποτελεί μονοσύλλαβη λέξη. Αν κρίνουμε κι από τα ονόματα που έχει δώσει στα άλλα δύο παιδιά της, North και Saint, αυτή είναι μια βάσιμη άποψη. Φυσικά, η διάσημη σταρ έσπευσε να αποκαλύψει ότι την μικρή της κόρη θα την φωνάζουν Chi.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θα πιστεύετε ποιοι είναι οι γονείς αυτού του πανέμορφου κοριτσιού

Η εκκεντρική βίλα που πουλά η Gwen Stefani στο Beverly Hills έχει μέχρι και… κοτέτσι!

Met Gala 2018: Οι 7 πιο εντυπωσιακές μαμάδες στο κόκκινο χαλί

Έχετε μακριά μαλλιά; Διάσημες σάς δείχνουν το χτένισμα, για να εντυπωσιάσετε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved