10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ταύρος, όταν είναι σε σχέση

Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγει για να κρατήσει τη σχέση

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ταύρος, όταν είναι σε σχέση

Γενικά, σαν γυναίκα είσαι θηλυκή, αισθησιακή, ερωτική και μαγνητίζεις το αντίθετο φύλο. Από την άλλη αναδύεις μια σταθερότητα και αξιοπιστία που κάνει τους άντρες να θέλουν να είναι μαζί σου.

Ωστόσο, κάνεις κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Είσαι κτητική

Το λάθος που κάνεις συνέχεια και φτάνουν οι σχέσεις σου στο τέλος. Θέλεις τον άλλον ολότελα δικό σου, να μην τον μοιράζεσαι με τους φίλους του, τους συγγενείς ή τις ασχολίες του. Θεωρείς ότι δε σε αγαπά τόσο για να σε βάλει πάνω απ’ όλους και όλα, όμως δεν είναι «αντικείμενο» για να τον κρατάς «ασφαλισμένο», μην τυχόν τον χάσεις.

2. ... Και ζηλιάρα

Η ζήλια πάει χέρι-χέρι με την κτητικότητα και είναι πολύ πιθανό να φτάσεις σε υπερβολές και να κάνεις σκηνικά απείρου κάλλους ,επειδή είδες τον σύντροφό σου να μιλάει ή τον έπιασες να κοιτάει μια άλλη γυναίκα. Ως ένα σημείο, όσοι ερωτεύονται, ζηλεύουν, όμως αν ξεσπάει πόλεμος κάθε φορά για την ίδια αιτία, στο τέλος θα κάνει αυτό που φοβάσαι, μόνο και μόνο για να σε... δικαιώσει.

3. Είσαι υλίστρια

Είσαι πρακτική γυναίκα, που της αρέσουν τα όμορφα πράγματα και οι ανέσεις. Μπορεί να ακούγεται άσχημο, αλλά είναι η πραγματικότητα: εκτιμάς το χρήμα και τα υλικά αγαθά και θέλεις να τα έχεις. Το θέμα είναι να μη βάζεις αυτά πάνω απ’ όλα τα άλλα. Η αγάπη, η συντροφικότητα και το ενδιαφέρον είναι ανεκτίμητης αξίας και δεν αγοράζονται, βρίσκονται.

4. Είσαι ξεροκέφαλη

Αν κάτι σου κάτσει στο μυαλό, δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτα. Η ξεροκεφαλιά και η επιμονή σου μπορεί να βγάλει από τα ρούχα του τον άντρα που είναι δίπλα σου. Όσο, δε, πιο πολύ προσπαθεί να σου εξηγήσει γιατί είναι ή δεν είναι έτσι κάτι, τόσο περισσότερο «μουλαρώνεις» και δεν ακούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved