Ετοιμάζεσαι για το καλοκαίρι; Φτιάξε Smoothies! Δες την αγαπημένη μου συνταγή!

Ξέρω, ξέρω… Είσαι κι εσύ στη φάση πανικού να προλάβεις το καλοκαίρι.

Ετοιμάζεσαι για το καλοκαίρι; Φτιάξε Smoothies! Δες την αγαπημένη μου συνταγή!

«Πώς θα εμφανιστώ έτσι στην παραλία Θεέ μου;» ή «Ξεκινάω δίαιτα και γυμναστήριο asap για να σώσω ό,τι προλαβαίνω!», είναι κάποιες από τις ατάκες που ακούω πολύ συχνά τελευταία από φίλες μου που έχουν τον ίδιο καημό με την μέση Ελληνίδα που έχει ανασφάλεια με το σώμα της.

Για να σας είμαι ειλικρινής ποτέ δεν αγαπούσα τα γυμναστήρια και νιώθω απέχθεια για τις δίαιτες και οτιδήποτε δημιουργεί στέρηση στον άνθρωπο, πόσο δε μάλλον στο φαγητό, τη μεγαλύτερη απόλαυση του κόσμου!

Κάποτε, ένας σοφός personal trainer μου είχε πει: «Είναι σημαντικό να γυμνάζεσαι Δέσποινα, αλλά πάντα να θυμάσαι ότι η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή παίζει πιο καθοριστικό ρόλο στο αδυνάτισμα και τη συντήρηση απ’ ό,τι η άσκηση».

kenwood smoothie 3

Ως εκ τούτου αγαπημένες μου, αυτό που θα σας συμβούλευα να κάνετε πάνω απ’ όλα είναι μία καλή, υγιεινή διατροφή χωρίς στερήσεις. Και πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό; Με τα Smoothies!

Είτε αποφασίσατε να ξεκινήσετε να τρώτε υγιεινά είτε είστε παθιασμένοι με την γυμναστική και ψάχνετε απλά για έναν εύκολο τρόπο να φτιάχνετε θρεπτικά ροφήματα, έχω να σας προτείνω τον καλύτερο σύμμαχο! Το Kenwood Blend-XTRACT Sport είναι η πιο εύκολη λύση για να παίρνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά της ημέρας ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, όπου κι αν είστε, εύκολα και γρήγορα!

Με το πάτημα ενός κουμπιού το εργονομικά σχεδιασμένο Blend-XTRACT Sport της Kenwood θα αναμίξει και θα πολτοποιήσει τα υλικά σας φτιάχνοντας ένα θρεπτικό ρόφημα ή ένα αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής.

Το μπλέντερ συνοδεύεται από 2 νέα, ειδικά σχεδιασμένα μπουκάλια κατασκευασμένα από TritanTM, ανθεκτικά και άθραυστα – ιδανικά για να παίρνετε μαζί το ρόφημα σας στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στο γραφείο ή στην βόλτα.

kenwood smoothie 1

Προσαρμοσμένο στην σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής το Blend-XTRACT Sport της Kenwood μπορεί να πολτοποιήσει φρούτα και λαχανικά εύκολα και γρήγορα σε 2 ταχύτητες!

Και πριν σας ευχηθώ καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα, θα σας χαρίσω την αγαπημένη μου συνταγή για ένα υγιεινό και δροσιστικό ρόφημα!

ΥΛΙΚΑ
300ml γιαούρτι, κρύο
1/2 αγγούρι, καθαρισμένο, χωρίς σπόρους και ψιλοκομμένο
8 φύλλα μέντας
4 παγάκια
2 κλωναράκια μέντας για γαρνίρισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ
Μαζί με το γιαούρτι προσθέστε τα αγγούρι, την μέντα και τα παγάκια.
Αναμίξτε στην ταχύτητα 1 για 10 δευτερόλεπτα και στην συνέχεια στην ταχύτητα 2 για 30 δευτερόλεπτα. Σερβίρετε αμέσως και γαρνίρετε με κλωναράκια μέντας.

Καλή σας ημέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved