Το «μυστικό» για να δημιουργήσεις εύκολα τους πιο θρεπτικούς χυμούς!

Η πρέσα φρούτων Pure Juice Pro της Kenwood θα γίνει το απόλυτο εργαλείο της κουζίνας σου

Το «μυστικό» για να δημιουργήσεις εύκολα τους πιο θρεπτικούς χυμούς!

Όπως κάθε μανούλα, γνωρίζεις καλά ότι τα παιδάκια μας πρέπει να ακολουθούν μία ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Τι γίνεται όμως κάθε φορά που αρνούνται πεισματικά να φάνε τη σαλάτα τους; Για πόσο ακόμα θα τα κυνηγάς στο σπίτι με το πολύχρωμο μπολ που ετοίμασες με πολλή αγάπη;

Ανακαλύψαμε τη λύση που θα κάνει λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητα της οικογένειάς σου. Τώρα μπορείς να προσφέρεις στα αγγελούδια σου όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη, και να αποφύγεις τη γρίνια και τα μούτρα. Ετοίμασε τους πιο γευστικούς και απολαυστικούς χυμούς και μάθε από σήμερα κιόλας στα μικρά σου να ακολουθούν ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα ως ενήλικες.

Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ, χάρη στην πρέσα φρούτων JMP800SI Pure Juice Pro της Kenwood, που είναι ιδανική για την παρασκευή θρεπτικών χυμών. Απλώς επίλεξε τα φρούτα που προτιμούν τα μικρά σου και ετοίμασε έναν 100% φυσικό χυμό με πλούσια γεύση, χρώμα και υψηλά επίπεδα ιχνοστοιχείων.
Ειδικότερα τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, ένας δροσιστικός χυμός είναι ιδανική επιλογή για να αρχίσει όλη η οικογένεια την ημέρα με αισιοδοξία και χαμόγελα, χωρίς γκρίνια. Φτιάξε ένα άκρως θρεπτικό πρωινό, που θα χαρίσει στα μικρά σου και εσένα ενέργεια για να ξεκινήσετε δυναμικά για το γραφείο ή το σχολείο!

ΚΕΝ2

Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο να κόψεις τα φρούτα, καθώς η πρέσα φρούτων JMP800SI διαθέτει μεγάλο στόμιο για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία! Με την αργή σύνθλιψη των φρούτων και των λαχανικών προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό χυμού από τους φυγοκεντρικούς αποχυμωτές, ενώ το γεγονός ότι τα φρούτα και τα λαχανικά δεν οξειδώνονται αφού δεν έρχονται σε επαφή με μεταλλικό φίλτρο κατά τη σύνθλιψη, τα βοηθάει να διατηρήσουν ακόμα περισσότερα από τα θρεπτικά τους συστατικά. Έτσι, μπορείς να νιώθεις σίγουρη ότι τα μικρά σου παίρνουν όλες τις βιταμίνες που έχουν ανάγκη, προκειμένου να αναπτυχθούν!

Βάλε φαντασία και ετοίμασε γρήγορα και εύκολα μοναδικούς συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών που θα προσφέρουν τόνωση, αναζωογόνηση και φυσικά πολλά οφέλη για την υγεία! Κάνε λίγο πιο χαρούμενα τα παιδάκια σου και λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά σου. Απλώς τοποθέτησε τα αγαπημένα σου υλικά στην καινοτόμα πρέσα φρούτων της Kenwood!

ΚΕΝ3

Και μην ανησυχείς για το καθάρισμα. Η JMP800SI Pure Juice Pro διαθέτει λειτουργία για εύκολο καθάρισμα, ενώ αποσυναρμολογείται εύκολα. Η κανάτα για την συλλογή του χυμού αλλά και η κανάτα συλλογής πούλπας είναι χωρητικότητας 1,5L, δίνοντας σου ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Επιπλέον, το σύστημα Anti-drip βοηθάει στην αποφυγή διαρροών, για να διατηρείς πάντα την κουζίνα σου καθαρή.

Με την πρέσα φρούτων JMP800SI Pure Juice Pro η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Υποδέξου το καλοκαίρι με θρεπτικούς και δροσιστικούς χυμούς που θα τονώσουν τα αγγελούδια σου και θα σου χαρίσουν ενέργεια για να τους αφιερώσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο! Και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και χωρίς καθόλου κόπο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved