Υπέροχο βρεφικό κοριτσίστικο δωμάτιο: Κάντε το όπως η Christy Carlson Romano

Αν ετοιμάζεστε να φέρετε στον κόσμο ένα κοριτσάκι αξίζει να διαβάσετε το άρθρο της Christy Carlson Romano και να εμπνευστείτε από το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για την κόρη της λίγο πριν γίνει μαμά.

Υπέροχο βρεφικό κοριτσίστικο δωμάτιο: Κάντε το όπως η Christy Carlson Romano

Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την δουλειά της σε παραγωγές της Disney. Μάλιστα, το 2004 υποδύθηκε την Bella, την πεντάμορφη από το ομώνυμο παραμύθι με το τέρας.

Ο λόγος για την Christy Carlson Romano, την γλυκιά ηθοποιό που έγινε μανούλα στις αρχές του 2017 και που μέσα από το προσωπικό της blog είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο που είχε ετοιμάσει για την κόρη της, συνοδεύοντάς τες με ένα κείμενο όπου έγραφε όλα όσα ένιωθε τον τελευταίο μήνα, πριν φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της.

«Νομίζω έφτασε η στιγμή που πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό, να σταματήσουμε για ένα λεπτό και να αναλογιστούμε πόσο ευλογημένοι είμαστε» έγραψε στην αρχή. Πλέον γνωρίζω με σιγουριά ότι δεν είμαι η μόνη που δεν κατάλαβε πότε πέρασε η περίοδος της εγκυμοσύνης. Είμαι κιόλας στο τελευταίο τρίμηνο και πρέπει να ετοιμάσω την τσάντα του μαιευτηρίου. Πρέπει να ομολογήσω ότι ένας πίνακας καθηκόντων σε κεντρικό σημείο –εντάξει, εγώ τον είχα πάνω από το κρεβάτι μου- βοήθησε πολύ στο να ιεραρχήσω τα πρέπει και τις υποχρεώσεις μου και η αντίστροφη μέτρηση που είχαμε τοποθετήσει στη γωνία του δωματίου, έκαναν τα πάντα να κυλήσουν πιο ομαλά χωρίς καν να το καταλάβω.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια πολλές φορές, κάτι που μου ήταν αρκετά δύσκολο δεδομένου ότι είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να φέρνει τα πάντα εις πέρας χωρίς βοήθεια».

Δείτε τις φωτογραφίες από το βρεφικό δωμάτιο της κόρης της και πάρτε ιδέες.

Διαβάστε επίσης:

Για πρώτη φορά μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της (pics)

Nicky Hilton: 19 μήνες μετά μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της μεγαλύτερης κόρης της

Παιδικό δωμάτιο: «Ξεσηκώστε» ιδέες από τα παιδικά δωμάτια που έφτιαξαν διάσημοι σταρ για τα παιδιά τους! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved