Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 4 - Ο Σταθερός

Το 4 είναι ο γενέθλιος αριθμός όσων γεννήθηκαν στις 4, 13, 22, και 31 οποιουδήποτε μήνα

Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 4 - Ο Σταθερός

Ο γενέθλιος αριθμός 4 κυβερνάται από το Ραχού (βόρειος δεσμός της Σελήνης) και οι ιδιότητες του είναι ολοφάνερες σε όσους έχουν αυτόν τον αριθμό.

Το 4 είναι ο πιο σταθερός από όλους τους αριθμούς. Είναι ο αριθμός της τάξης και της σκληρής δουλειάς. Κινείται αργά και μεθοδικά και τελειώνει πάντοτε ότι αναλαμβάνει. Έχει ταλέντο στην οργάνωση, πολλές φορές όμως το κάνει για να ελέγχει τους άλλους.

Άτομα πεισματάρικα και ξεροκέφαλα που βρίσκονται ή στην κορυφή ή στον πάτο. Η ζωή τους είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα κι αυτό τους δημιουργεί μια συνεχή αβεβαιότητα για το μέλλον. Ο τρόπος που βλέπουν τα πράγματα διαφέρει από των άλλων και έτσι αντιμετωπίζουν κριτική σε όλη τους τη ζωή. Αν και είναι άνθρωποι εξυπηρετικοί και ανοιχτόκαρδοι, λόγω της ιδιόμορφης συμπεριφοράς τους έχουν προβλήματα με άτομα της οικογένειας τους.

Τους αρέσει να ζουν ανεξάρτητοι και δεν δέχονται υπαγορεύσεις από τους άλλους. Δεν εμπιστεύονται εύκολα. Αυτό τους κάνει να νοιώθουν μόνοι και εγκαταλελειμμένοι. Τους λείπει η διάκριση και δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τη ζωή και αυτό είναι η αιτία που αν τους προκύψει κάποιο εμπόδιο, αποκλίνουν από το στόχο τους. Επίσης είναι αναποφάσιστοι με αποτέλεσμα να χάνουν πολύτιμο χρόνο, και λειτουργώντας με χρονοκαθυστέρηση να χάνουν χρήμα και να νοιώθουν πικρία.

Ενδιαφέρονται για τους φτωχούς και όσους έχουν ανάγκη, κι αν ασχοληθούν με την πολιτική μπορεί να εισάγουν μεταρρυθμίσεις που θα ευνοήσουν τα αδύνατα στρώματα της κοινωνίας.

Όταν έχουν χρήματα τα ξοδεύουν αλόγιστα. Ο τρόπος ζωής τους δίνει την εντύπωση στους άλλους ότι είναι πλούσιοι, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved