Gwen Stefani: Πουλάει την πολυτελή έπαυλη της και... πλούσιος όποιος θα την αγοράσει (pics)

Πωλητήριο στην έπαυλη που μοιραζόταν με τον πρώην σύζυγό της, έβαλε η διάσημη τραγουδίστρια!

Gwen Stefani: Πουλάει την πολυτελή έπαυλη της και... πλούσιος όποιος θα την αγοράσει (pics)

Αν κι έχει περάσει πολύς καιρός από τον χωρισμό της Gwen Stefani με τον πρώην σύζυγό της, Gavin Rossdale, όμως, το πρώην ζεύγος, ακόμη προσπαθεί να πουλήσει την πολυτελή έπαυλή τους, στο Μπέβερλι Χιλς. Πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό και μέσα στη χλιδή σπίτι, με απίστευτη θέα. Γι’ αυτό και η τιμή πώλησης του αγγίζει τα 30 εκατομμύρια δολάρια, παρακαλώ!

Σύμφωνα με το Variety, το πρώην ζευγάρι απέκτησε την έπαυλη το 2006 για 13,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2016, οπότε και πήραν διαζύγιο, έβαλε πωλητήριο με τιμή τα 35 εκατομμύρια δολάρια. Αν και πραγματικά πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σπίτι, με όλες τις ανέσεις, δε βρέθηκε αγοραστής που να βάλει τόσο βαθιά το χέρι του στην τσέπη.

Έτσι, η διάσημη τραγουδίστρια, αποφάσισε να ρίξει την τιμή στα 29 εκατομμύρια δολάρια. Κι ελπίζει να βρεθεί κάποιος πλούσιος (γιατί μόνο πλούσιος μπορεί να την αγοράσει) που θα δώσει το ποσό που ζητά. Η έπαυλη διαθέτει 10 κρεβατοκάμαρες (οι έξι διαθέτουν δικό τους μπάνιο), μεγάλη πισίνα, προσωπικό γυμναστήριο, ενώ η προηγούμενη από την Gwen Stefani, ιδιοκτήτριά του ήταν η Jennifer Lopez!

Δείτε στην παρακάτω photo gallery φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Πηγή: elledecor.com

Διαβάστε επίσης

Η Gwen Stefani κοκκινίζει από ντροπή, όταν μιλάει για τις φήμες ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της (pics)

Jennifer Lopez: Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες από το νέο -απίστευτο- διαμέρισμά της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved