Disney Channel: Σειρές Απριλίου 2018

Σειρές Απριλίου 2018 στα κανάλια Disney Channel, Junior, XD.

Disney Channel: Σειρές Απριλίου 2018

Η ΚΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ

kitti

Πρεμιέρα Νέα Σειράς
Καθημερινές από την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 08:35

Η ολοκαίνουρια σειρά «Η Κίτι Δεν Είναι
Γατάκι» ξεκινάει αυτόν τον μήνα με επεισόδια που κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 08:35.

Το πάρτι τελειώνει όταν ένα νέο κορίτσι φτάνει στην πόρτα ενός νοικοκυριού που αποτελείται από γάτες. Τουλάχιστον, έτσι σκέφτονται οι γάτες, όταν αναγκάζονται να αναλάβουν την ευθύνη της φροντίδας της Κίτι. Πως διδάσκεις έναν άνθρωπο που θέλει να είναι γάτα να είναι άνθρωπος; Οι δεξιότητες των τετράποδων φίλων μας τεστάρονται με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι το πάρτι μόλις ξεκίνησε.

Μην χάσετε την πρεμιέρα της ολοκαίνουριας σειράς Η Κίτι Δεν Είναι Γατάκι τις καθημερινές από τις 23 Απριλίου στις 08:35.

Η ΕΛΕΝΑ ΤΟΥ ΑΒΑΛΟΡ:ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

elena

Καθημερινές από τις 30 Απριλίου στις 15:35

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Η Έλενα του Άβαλορ» κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στην χρονιά. Λίγες ημέρες πριν από αυτό το συναρπαστικό γεγονός του Disney Channel, προβάλλεται στον αέρα τα πέντε πιο δημοφιλή επεισόδια μέχρι τώρα.

Ξεκινάει την Δευτέρα στις 30 Απριλίου στις 15:35 και μετράμε αντίστροφα από το πέμπτο στο πρώτο επεισόδιο και μετά επαναλαμβάνονται όλα μαζί
σε ένα special μπλοκ την Κυριακή 6 Μαΐου στις 12:20.

Με την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν να πλησιάζει, ακολουθήστε μας σ’ αυτή την αντίστροφη μέτρηση στα τοπ πέντε επεισόδια μέχρι τώρα από την Έλενα του Άβαλορ. Την Δευτέρα στις 30 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 15:35, με όλα αυτά τα επεισόδια να επαναλαμβάνονται σε ένα μπλοκ την Κυριακή 6 Μαΐου στις 12:20.

Η ΓΚΟΛΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ

αρκοθδακι

Πρεμιέρα Νέας Σεζόν
Σαββατοκύριακο στις 28 Απριλίου στις 07:30

Το υπέροχο ντουέτο «Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι» επιστρέφουν στο Disney Junior αυτόν τον μήνα με ολοκαίνουριες περιπέτειες τα Σαββατοκύριακα από τις 28 Απριλίου στις 07:30.

Η Χρυσομαλλούσα, το γενναίο και περιπετειώδες κορίτσι και το Αρκουδάκι από το διάσημο παραμύθι , έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι που ζουν διάφορες περιπέτειες στο Παραμυθένιο Δάσος μαζί με χαρακτήρες από αγαπημένα παραμύθια.
Στο επεισόδιο με τίτλο Η συγκέντρωση της Οικογένειας Νάνου /Ο αξιαγάπητος Νορμ (Σάββατο 28 Απριλίου στις 07:30) η Γκόλντι και το Αρκουδάκι βοηθάνε την επανένωση της οικογένειας των Νάνων.

Τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι θα προβάλλονται τα Σαββατοκύριακα στις 28 Απριλίου στις 08:30.

ΠΑΠΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Πρεμιέρα σειράς
Δευτέρα 23 έως Πέμπτη 26 Απριλίου στις 15:30

papia

Η πιο αγαπημένη παπιοπαρέα είναι και πάλι εδώ, ανακαλύπτοντας νέα μυστήρια και συναρπαστικές εμπειρίες! Η μοναδική τετράδα επέστρεψε με ένα σπέσιαλ επεισόδιο γεμάτο Παπιοπεριπέτειες, αποκλειστικά στο Disney XD, το Σάββατο 14 Απριλίου στις 12:00, ενώ η σειρά θα προβάλλεται από τις 23 Απριλίου στις 15:30 και καθημερινά την ίδια ώρα!

Τα χρονικά των Παπιοπεριπετειών είναι γεμάτα δράση και απρόοπτα με τον Σκρουτζ Μακ Ντακ ,τον Ντόναλντ και τα ανιψάκια του –Χιούι, Λιούι, Ντιούι!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Σαββατοκύριακα μέχρι τις 28 Απριλίου στις 09:50

astra

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς «Ο Πόλεμος των Άστρων: Οι Επαναστάτες» συνεχίζεται αυτόν τον μήνα με πρεμιέρα επεισοδίων τα Σαββατοκύριακα μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου στις 09:50

Καθώς η επανάσταση πολεμάει ενάντια στην Αυτοκρατορία, ο Έζρα οδηγεί το πλήρωμα του Φαντάσματος πίσω στον κόσμο τους για να πολεμήσουν για την ελευθερία του Λοθάλ. Αυτή η σεζόν με το τελευταίο επεισόδιο που έχει τίτλο Οικογενειακή επανένωση- και το αντίο αναλαμβάνουν δράση για να ελευθερώσουν τον Λοθάλ. Ο Έζρα και οι ετερόκλητοι επαναστάτες του αποκτούν πρόσβαση στο αρχηγείο της Αυτοκρατορίας αλλά τότε ο Θρον επιστρέφει για να τους σταματήσει και ο Έζρα έχει να αντιμετωπίσει ένα μεγαλύτερο κακό.
(Σάββατο 28 Απριλίου στις 09:50)

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς Ο Πόλεμος των Άστρων: Οι Επαναστάτες συνεχίζεται αυτόν τον μήνα με πρεμιέρα επεισοδίων τα Σαββατοκύριακα μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου στις 09:50.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved